16.09.2013 09:32

FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky

Zástupci členských firem Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. na pozvání místopředsedy Evropského parlamentu Oldřich Vlasáka navštívili Evropský parlament ve Štrasburku.

Při této příležitosti byla podepsána zakládací listina a byl ustanoven FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky.

Jménem členských firem a vedení Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. se zúčastnil Jiří Kastner, kterého doprovázeli zástupci členských firem Veronika Zborníková - SONY DADC, Marek Prorok -  RPIC-ViP a Zdeněk Grimm - LINET, které již několik let aktivně podporují oblast firemního zdraví a rozvoj firemních kultur v duchu FAIR PLAY BUSINESS.

Dvoudenní program skvěle zorganizovala Jitka Zoubková, asistentka Oldřicha Vlasáka, které stejně jako Oldřichu Vlasákovi patří velké poděkování a respekt jejich práci.

Založením FAIR PLAY BUSINESS klubu České republiky jsme udělali další krok v již tříleté činnosti na posílení firemních kultur v duchu FAIR PLAY BUSINESS v České republice a těší nás, že další firmy se k této myšlence hlásí a stávají se členy AFSZ

Celé dva dny s námi byla přítomna také profesionální fotografka Jana Malečková, díky které se můžeme těšit na podrobnou fotoreportáž z návštěvy Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. v Evropském parlamentu ve Štrasburku.

Založení FAIR PLAY BUSINESS klubu České republiky

Fotka 2