20.11.2013 22:43

1. ročník běhu na vrchol České spořitelny

Česká spořitelna je držitelem titulu Nejzdatnější firma České republiky pro rok 2013 a následující akce je jasným důkazem, že firemní sportovci týmu České spořitelny na vavřínech neusnuli.

V prostorách centrály uspořádala Česká spořitelna svatomartinské sportovní dostavení v podobě 1. ročníku běhu do schodů pod názvem "Na vrchol České spořitelny".

Předseda představenstva AFSZ Jiří Kastner se akce na pozvání České spořitelny také zúčastnil. Společně s generálním ředitelem České spořitelny panem Pavlem Kysilkou a dalšími 122 běžci si vychutnali 20 pater ostrým během na vlastní kůži .

Po dostatečném vydýchání a za skvělé podpory Vojty Bernatského, moderátora večera (schody vyběhl také ve výborném čase!), byl Jiří Kastner za AFSZ schopen předat cenu věnovanou další členskou organizací AFSZ - Babylon centrum -  v podobě voucherů pro dvě osoby do centra Babylon http://www.centrumbabylon.cz , které bude mimo jiné také dějištěm akce VIII. České sportovní firmení hry 2014 www.csfh.cz , kde firemní sportovci České spořitelny budou jistě viditelnými účastníky a to nejen na schodech .-)

Závodů se účastnilo 122 běžců  - všem gratulujeme k výbornému výkonu!

Děkujeme České spořitelně a Nikole Jirešové za pozvání a aktivní přístup k firemnímu sportu a těšíme se na další akce České spořitelny i dalších členských firem AFSZ www.afsz.cz

Informace o Vašich firemních akcích a podpoře zdravého životního stylu ve Vaší firmě posílejte na

Fotka 1

Fotka 4