24 hodinový cyklistický závod

16.06.2013 12:26

24h Slovakia Ring cycling race

Asociace firemních sportů a zdraví se stala oficiálním partnerem velmi atraktivní akce

24h Slovakia Ring cycling race

Kde: Orechová Potôň, špičkový závodní okruh u Bratislavy

Kdy: 29.6.2013

Pretekársky okruh Slovakia Ring zaznamenal vzrastajúcu popularitu cyklistiky na Slovensku.

Termín podujatia:
Štart: 27.6.2013 o 12:00 - štart Le Mans Style
Cieľ: 28.6.2013 o 12:00

27. júna 2013 sa preto na našom jedinom pretekárskom okruhu uskutoční naozaj ojedinelé podujatie pre milovníkov pedálov. 24h Slovakia Ring cycling race spojí dokopy vytrvalostné okruhové preteky s čistotou a krásou cestnej cyklistiky, jedného z najnáročnejších, no i najdostupnejších športov vôbec. Organizátorom pretekov je okruh Slovakia Ring v spolupráci s Finančným centrom Team o.z., s podporou Slovenského zväzu cyklistiky (SZC).

Preteky sú určené pre profesionálov i amatérov, jazdcov registrovaných aj rekreačných. Štartovať môžu jednotlivci, no i tímy – či už 2, 4, 6 až 8-členné v kategóriách mužov či žien, alebo zmiešané, ktorých zloženie v jednom tíme musí byť 50% mužov a 50% žien.
Registrácia na preteky bude prebiehať prostredníctvom online formulára a začne sa 30. januára. Prihláška bude platná po uhradení štartovného poplatku.
K dispozícii sú všetky kapacity Slovakia Ringu vrátane možnosti prenájmu boxov, reštaurácia Maxim bude pripravená ponúknuť stravovanie a Hotel Ring odporúča ubytovacie kapacity. K dispozícii bude aj športový masér.

V případě vašeho zájmu o oúčast nás kontaktujte.