AFSZ právě připravuje tyto akce

SPRINT BIKE - poslední prázdninová jízda 2015

6. ročník dětské akce SPRINT BIKE – Poslední prázdninová jízda 2015 navštívilo 30. 8. téměř 200 dětí s rodiči, aby si užily poslední srpnovou neděli plnou pohybu, zábavy a hlavně na čerstvém vzduchu.

IX. ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní 2014

IX. ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní 2014

TERMÍN: 16. - 18 5. 2014

MÍSTO: Liberec

VIII. České sportovní firemní hry 2014 - zimní

ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - zimní  2014

TERMÍN: 14. - 16. 2. 2014

MÍSTO: Liberec

Maminy Cup 2014

30.11.2013 00:48

Maminy Cup 2014

Pod záštitou Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. se na  akci Maminy Cup a Maminy Run hlásí také "firemní maminky", kerým jejich účast hradí zaměstnavatel. Pokud máte zájem pozvat maminky také z Vaší firmy pište na

Maminy cup 2013

27.03.2013 14:14

Maminy cup 2013

FESTIVAL SPORTU A AKTIVNÍHO ŽIVOTNÍHO STYLU MAMINEK

Heslo Maminy Cup: "Není důležité zvítězit ale užít si to!"

Maminy Cup je festival sportu a aktivního životního stylu s nejrozsáhlejším programem specializovaným pro maminky.

Maminy Cupu se účastní maminky z celé České republiky. Soutěží v oblíbených sportech, zacvičí si kvalitní a často nové formy fitness pod vedením zkušených lektorů, nechybí ani relaxační zóna v podobě voňavé masáže, kosmetického líčení a poradenství, a další doprovodný program nejen pro maminky. Maminy Cup je setkání maminek a rodin, které preferují aktivní a zdravý životní styl a které jsou dobrým vzorem nejen svým dětem.

Manažerské forum 2013

27.03.2013 13:59

Manažerské forum 2013

Již nyní se můžete hlásit na další tradiční Manažerské fórum, které se tentokrát uskuteční 9.4.2013 v Praze v sídle společnosti Economia (vydavatel např. Hospodářské noviny )

Jak mobilizovat a motivovat klíčové zaměstnance? (mentalita úspěchu)
Jak implementovat do firmy CSR aktivity firemní sport a firemní zdraví ?
Jak v rámci firemního eventu spojit atraktivitu pro zaměstnance, splnění firemních cílů a CSR aktivity ?
Co je Tour de KANCL?
Jak využít zkušeností sportovních koučů pro mobilizaci (nejen) obchodních týmů a zlepšení obchodních výsledků firmy.

Akce se účastní: personalisté, HR manažeři, event managementů, marketing management, ředitelé obchodních týmů a další, pro které je zajímavé téma práce s lidskými zdroji, jejich rozvoj a motivace.

Pro aktuální téma zveme také interní kouče a lektory, kteří chtějí slyšet zkušenosti a setkat se s kolegy z jiných firem, kteří je mohou obohatit o vlastní zkušenosti.

Hlavními tématy Manažerského fóra 9.4.2013 jsou:

I. Interní marketing - "jak získat srdce zaměstnance?" Plošné versus individuální benefity. Jak propojit externí a interní marketing s cílem zvýšení produktivní loajality a pracovního nasazení zaměstnanců.

II. Koučink a trénink mentalit -  osobní rozvoj a plán vlastní kariéry spojené v rovnováze s osobním životem. jak funguje mentální trénink? Jak testovat a rozvíjet mentalitu (manažera, lídra, obchodníka a nebo týmu)? Mentalita úspěchu a její implementace ve firemním prostředí. Jak mobilizovat zaměstnance a firmu jako celek k vyšší aktivitě (a kreativitě) ?

III. Firemní zdraví a společenská odpovědnost firem - spojte užitečné s užitečným - příjemné bude následovat. Firemní zdraví a sport - činnost Asociace firemních sportů v propojení firemního zdraví, motivace a aktivit nadací a charity - to vše pod záštitou Ministerstva zdravotnictví.

IV. Využití CSR aktivit v rámci interního marketingu ( firemní dobrovolnictví ).

Přihlaste se nyní, počet účastníků omezen !

České sportovní firemní hry 2013

VII. České sportovní firemní hry - květen 2013
Zveme i Vaše zaměstnance na největší setkání firemních týmů organizované Asociací firemních sportů a pod záštitou Ministerstva zdravotnictví.

Jedna z nejlépe hodnocených forem BUSINESS NETWORKINGu a navazování nových obchodních kontaktů. Pozvěte společně s Vašimi zaměstnanci i Vaše obchodní partnery.

Cílem akce je zviditelnit aktivní firmy podporující zdravý životní styl svých zaměstnanců a společně naplňovat chartu FAIR PLAY BUSINESS.

Pro firmy přihlášené do 15.4. zvýhodněné startovné na letní hry !!!

Více na www.CSFH.cz