4.ročník BEER GOLF 2018

04.01.2016 09:24

Během turnaje BEER GOLF 2018 a po jeho skončení mají účastníci možnost ochutnat pivo nejrůznějších značek i získat řadu informací přímo odzástupců pivovarů a profesionálů

Turnaj je malým veletrhem pivovarnictví spojený s velmi příjemným prostředím a hrou golfu, která vytváří ideální podmínky pro vznik nových kontaktů a přátelství.

Pro účast na turnaji nebo možnosti prezentace a partnerství pište na

Další termín a místo turnaje: 13.10.2018, Lázně Bohdaneč

BEER GOLF 2018se bude hrát na 18 jamek systémem TEAMGOLF = dva hráči jedním míčem

Turnaj BEER GOLF 2018 je určený pro:

milovníky i začátečníky golfu, kterým vyhovuje pohodová atmosféra turnajů

vyznavače a ochutnávače dobrého českého piva,

pohodové lidi se smyslem pro fair-play a dobrou náladou

profesionály z oblasti gastronomie, pivovarnictví, hoteliéry apod.

gurmány a fajnšmekry,

všechny, kteří chtějí zažít golfový turnaj, který má pořádný říz!

Zveme Vás v roce 2018 na 3.ročník BEER GOLF CHARITY 2018 - SOBOTA 13.10.2018 - Golfové hřiště Lázně Bohdaneč

Turnaje BEER GOLF CHARITY 2016 se zúčastnilo 92 golfistů !

Neváhejte s registrací na letošní turnaj CHARITY BEER GOLF

V případě zájmu o účast pište na , o zbytek se postaráme!

Golfový turnaj, kde si popřejeme nejen HEZKOU HRU ale i NA ZDRAVÍ !  ,-)

"Na zdraví !...proti rakovině!" Svou účastí podpoříte nadace STK pro chlapy a Ruce na prsa, které bojují proti rakovině varlat, prostaty a v případě žen proti rakovině prsu. Všichni účastníci turnaje kromě hezké hry, ochutnávky kvalitních piv také budou mít možnost si vyzkoušet samovyšetření na připravených maketách.

Pro hráče připraveny hodnotné ceny v podobě prémiových piv a půllitrů, poukázek na golfové vybavení či relaxaci v pivních lázních. Účastníci se mohou těšit také na občerstvení profesionální fotografie v ceně startovného.

Nejen, že si zahrajete golf ve velmi příjemné atmosféře, vyplavíte endorfiny a podpoříte dobrou věc, ale také doplníte drahocenný vitamín B prostřednictvím ochutnávky piv z celé České republiky!

Děkujeme všem pivovarům, které se turnaje účastní a věnovaly pitný režim v podobě svých nejkvalitnějších značek piv a řadu hezkých dárků. Pokud se i Vaše firma ( z jakéhokoli oboru ,-) rozhodne podpořit myšlenku tohoto turnaje "Na zdraví !...proti rakovině!" , rádi Vám nabídneme všechny výhody a prostor pro Vaši prezentaci přímo na turnaji i v dalších materiálech. Za partnerské plnění Vám nabídneme volné startovné pro Vás a Vaše obchodní partnery a především prostor pro Vaši prezentaci. Pokud máte zájem o propojení Vaší firmy s turnajem, pište prosím na

Nechte se vtáhnout do pohodové atmosféry, poznejte lidi, které spojuje láska ke sportu a pivu a užijte si tento den se vším všudy!

Specifika a krásy turnaje BEER GOLF CHARITY

• Zažijete velmi příjemnou a uvolněnou atmosféru hry.
  • Ochutnáte prémiové druhy piva.
  • Můžete vyhrát na každé jamce! Nejlepší hráč z každého flightu získává na každé jamce pivní výhru.
  • Budete poučeni o prevenci rakoviny pomocí samovyšetření a obdržíte také certifikát "Instruktor/ka prohmatu".
  • Získáte sérii profesionálních golfových fotografií z turnaje.
  • Pobavíte se na navazující BEER párty s jedinečným programem, degustací vybraných piv a  ochutnávkou oblíbené pivní gastronomie.
  • Vyhrát některou z cen můžete také ve vložené soutěži Nearest to PLECH.
  • Hrou podpoříte Ruce na prsa www.rucenaprsa.cz a STK pro chlapy www.stkprochlapy.cz.

Beer Golf tradičně láká i čistě ženské flighty!

Hlavními partnery golfového turnaje BEER GOLF CHARITY jsou:

Startovné a fee

Startovné je pro všechny účastníky 1 500 Kč a zahrnuje:

• vstup na cvičné plochy 90 minut před zahájením turnaje včetně míčků na driving
  • registraci ke hře na turnaji
  • obědové menu z restaurace
  • krátké proškolení o samovyšetření prsou a varlat a certifikát "Instruktor/ka prohmatu"
  • svačina do bagu a občerstvení na hřišti (alko/nealko pivo dle výběru, pivní rohlíky, sýry, uzeniny, cibulka, chleba se škvarky a sádlem, okurka, aj.)
  • možnost výhry na každé jamce
  • série profesionálních fotografií z průběhu turnaje

V případě zájmu o účast pište na , o zbytek se postaráme!

Vzpomínka na první turnaj BEER GOLF 2015 aneb, jak to před lety všechno začalo ,-)

V sobotu 3. listopadu 2015 se v areálu hradeckého Park golfu uskutečnil 1. ročník akce BEER GOLF. Prvního turnaje se zúčastnilo celkem 81 nadšených golfistů. Akci pořádala agentura KASTY.CZ ve spolupráci s Janem Kastnerem, manažerem golfového areálu Park Golf Hradec Králové. Příprava turnaje začala již v ranních hodinách, kdy se jsme pro účastníky chystali občerstvení a vytvořili jsme také koutek, kde se účastníci mohli na památku vyfotit s hosteskami a různými značkami piv. Vzpomínka na turnaj 2015 v podobě fotografií ZDE!

První hráči se začali akreditovat v devět hodin. Občerstvení v podobě alkoholického i nealkoholického piva od partnerských pivovarů bylo připraveno už od časného rána. Po úspěšné registraci dostal každý závodník balíček, ve kterém měl nealkoholické/ochucené pivo, půllitr, propisku, tyčinky a propagační materiály partnerů.

Kromě piva mohli také všichni u akreditace ochutnat ostrý slad, který byl dodán Hostincem s Pivovarem U Hušků (Bělečko) a sklidil náramnou chválu. Od ranních hodin se také začala čepovat nová nefiltrovaná Plzeň 12°, která byla úplně poprvé představena právě na této akci, a účastníci se tak stali prvními degustátory tohoto piva.

Zahájení turnaje proběhlo přesně v 10 hodin. Turnaj se odehrál na devítijamkovém hřišti a po celou dobu akce mohli účastníci ochutnávat piva, ke kterým byly v rámci občerstvení přichystány vyhlášené škvarky s chlebem a utopenci z Park Golfu. V rámci turnaje měli také všichni zajištěný oběd, který připravila rovněž restaurace Park Golf.

Poslední flight skončil v 16:15 a již v 16:30 se přešlo na vyhlašování jednotlivých kategorií. Ceny pro vítěze, které poskytli naši partneři, zahrnovaly soudky piva od společnosti Plzeň + nealkoholické pivo a volný vstup na prohlídku do Plzeňského pivovaru, alkoholické i nealkoholické a ochucené pivo od firmy Krušovice + trička, volné vstupy do lázní Sladovna na Relaxační pivní koupel v perličkové koupeli s chromoterapií, ochucený ostrý slad vyrobený pivovarem v Bělečku a jejich pivo Car. Vítězové měli také možnost naučit se natočit své vlastní pivo. Učitelem byl jeden z barmanů Park Golfu, který se pyšní titulem vícemistra v čepování piva.

Atmosféra na akci byla energická, uvolněná a golfisti odcházeli více než spokojeni. "Byla to skvělá akce, výborný nápad a my jsme se tu skvěle pobavili a zároveň si zasportovali," ohodnotil akci jeden z účastníků.

Děkujeme tedy všem golfistům za krásný den, který jsme společně mohli strávit a doufáme, že se příští rok sejdeme ve stejném nebo dokonce větším počtu! Obrovské poděkování patří také našim partnerům: Plzeňský prazdroj, Hostinec s Pivovarem U Hušků (Bělečko), Krušovice a Hotel Sladovna.

TĚŠÍME SE NA DALŠÍ ROČNÍKY TURNAJE BEER GOLF CHARITY!