Beer Golf Charity - Park Golf Hradec Králové

04.01.2016 09:24

Turnaje CHARITY BEER GOLF 2016 se zúčastnilo 92 golfistů !

Neváhejte s registrací na letošní turnaj CHARITY BEER GOLF

V případě zájmu o účast pište na , o zbytek se postaráme!

Golfový turnaj, kde si popřejeme nejen HEZKOU HRU ale i NA ZDRAVÍ !  ,-)

"Na zdraví !...proti rakovině!" Svou účastí podpoříte nadace STK pro chlapy a Ruce na prsa, které bojují proti rakovině varlat, prostaty a v případě žen proti rakovině prsu. Všichni účastníci turnaje kromě hezké hry, ochutnávky kvalitních piv také budou mít možnost si vyzkoušet samovyšetření na připravených maketách.

Pro hráče připraveny hodnotné ceny v podobě prémiových piv a půllitrů, poukázek na golfové vybavení či relaxaci v pivních lázních. Účastníci se mohou těšit také na občerstvení profesionální fotografie v ceně startovného.

Nejen, že si zahrajete golf ve velmi příjemné atmosféře, vyplavíte endorfiny a podpoříte dobrou věc, ale také doplníte drahocenný vitamín B prostřednictvím ochutnávky piv z celé České republiky!

Děkujeme všem pivovarům, které se turnaje účastní a věnovaly pitný režim v podobě svých nejkvalitnějších značek piv a řadu hezkých dárků. Pokud se i Vaše firma ( z jakéhokoli oboru ,-) rozhodne podpořit myšlenku tohoto turnaje "Na zdraví !...proti rakovině!" , rádi Vám nabídneme všechny výhody a prostor pro Vaši prezentaci přímo na turnaji i v dalších materiálech. Za partnerské plnění Vám nabídneme volné startovné pro Vás a Vaše obchodní partnery a především prostor pro Vaši prezentaci. Pokud máte zájem o propojení Vaší firmy s turnajem, pište prosím na

Nechte se vtáhnout do pohodové atmosféry, poznejte lidi, které spojuje láska ke sportu a pivu a užijte si tento den se vším všudy!

V případě zájmu o účast pište na , o zbytek se postaráme!

Turnaj CHARITY BEER GOLF je určený:

• pro milovníky i začátečníky golfu, kterým vyhovuje pohodová atmosféra turnajů
  • vyznavače a ochutnávače dobrého českého piva,
  • pohodové lidi se smyslem pro fair-play a dobrou náladou
  • profesionály z oblasti gastronomie, pivovarnictví, hoteliéry apod.
  • gurmány a fajnšmekry,
  • všechny, kteří chtějí zažít golfový turnaj, který má pořádný říz!

Specifika a krásy turnaje CHARITY BEER GOLF

• Zažijete velmi příjemnou a uvolněnou atmosféru hry.
  • Ochutnáte prémiové druhy piva.
  • Můžete vyhrát na každé jamce! Nejlepší hráč z každého flightu získává na každé jamce pivní výhru.
  • Budete poučeni o prevenci rakoviny pomocí samovyšetření a obdržíte také certifikát "Instruktor/ka prohmatu".
  • Získáte sérii profesionálních golfových fotografií z turnaje.
  • Pobavíte se na navazující BEER párty s jedinečným programem, degustací vybraných piv a  ochutnávkou oblíbené pivní gastronomie.
  • Vyhrát některou z cen můžete také ve vložené soutěži Nearest to PLECH.
  • Hrou podpoříte Ruce na prsa www.rucenaprsa.cz a STK pro chlapy www.stkprochlapy.cz.

Hlavními partnery golfového turnaje CHARITY BEER GOLF jsou:

Startovné a fee

Hrací FEE je pro členy klubu PGCHK zdarma.

Nečlenové PGCHK mají jednotné FEE 600 Kč

Držitelé VGP (Východočeský golfový pas) mají FEE 300 Kč.

Startovné je pro všechny účastníky 500 Kč a zahrnuje:

• vstup na cvičné plochy 90 minut před zahájením turnaje včetně míčků na driving
  • registraci ke hře na turnaji
  • obědové menu z restaurace Park Golf
  • krátké proškolení o samovyšetření prsou a varlat a certifikát "Instruktor/ka prohmatu"
  • svačina do bagu a občerstvení na hřišti (alko/nealko pivo dle výběru, pivní rohlíky, sýry, uzeniny, cibulka, chleba se škvarky a sádlem, okurka, aj.)
  • možnost výhry na každé jamce
  • série profesionálních fotografií z průběhu turnaje

V případě zájmu o účast pište na , o zbytek se postaráme!

Vzpomínka na první turnaj BEER GOLF 2015 aneb, jak to před lety všechno začalo ,-)

V sobotu 3. listopadu 2015 se v areálu hradeckého Park golfu uskutečnil 1. ročník akce BEER GOLF. Prvního turnaje se zúčastnilo celkem 81 nadšených golfistů. Akci pořádala agentura KASTY.CZ ve spolupráci s Janem Kastnerem, manažerem golfového areálu Park Golf Hradec Králové. Příprava turnaje začala již v ranních hodinách, kdy se jsme pro účastníky chystali občerstvení a vytvořili jsme také koutek, kde se účastníci mohli na památku vyfotit s hosteskami a různými značkami piv. Vzpomínka na turnaj 2015 v podobě fotografií ZDE!

První hráči se začali akreditovat v devět hodin. Občerstvení v podobě alkoholického i nealkoholického piva od partnerských pivovarů bylo připraveno už od časného rána. Po úspěšné registraci dostal každý závodník balíček, ve kterém měl nealkoholické/ochucené pivo, půllitr, propisku, tyčinky a propagační materiály partnerů.

Kromě piva mohli také všichni u akreditace ochutnat ostrý slad, který byl dodán Hostincem s Pivovarem U Hušků (Bělečko) a sklidil náramnou chválu. Od ranních hodin se také začala čepovat nová nefiltrovaná Plzeň 12°, která byla úplně poprvé představena právě na této akci, a účastníci se tak stali prvními degustátory tohoto piva.

Zahájení turnaje proběhlo přesně v 10 hodin. Turnaj se odehrál na devítijamkovém hřišti a po celou dobu akce mohli účastníci ochutnávat piva, ke kterým byly v rámci občerstvení přichystány vyhlášené škvarky s chlebem a utopenci z Park Golfu. V rámci turnaje měli také všichni zajištěný oběd, který připravila rovněž restaurace Park Golf.

Poslední flight skončil v 16:15 a již v 16:30 se přešlo na vyhlašování jednotlivých kategorií. Ceny pro vítěze, které poskytli naši partneři, zahrnovaly soudky piva od společnosti Plzeň + nealkoholické pivo a volný vstup na prohlídku do Plzeňského pivovaru, alkoholické i nealkoholické a ochucené pivo od firmy Krušovice + trička, volné vstupy do lázní Sladovna na Relaxační pivní koupel v perličkové koupeli s chromoterapií, ochucený ostrý slad vyrobený pivovarem v Bělečku a jejich pivo Car. Vítězové měli také možnost naučit se natočit své vlastní pivo. Učitelem byl jeden z barmanů Park Golfu, který se pyšní titulem vícemistra v čepování piva.

Atmosféra na akci byla energická, uvolněná a golfisti odcházeli více než spokojeni. "Byla to skvělá akce, výborný nápad a my jsme se tu skvěle pobavili a zároveň si zasportovali," ohodnotil akci jeden z účastníků.

Děkujeme tedy všem golfistům za krásný den, který jsme společně mohli strávit a doufáme, že se příští rok sejdeme ve stejném nebo dokonce větším počtu! Obrovské poděkování patří také našim partnerům: Plzeňský prazdroj, Hostinec s Pivovarem U Hušků (Bělečko), Krušovice a Hotel Sladovna.

Podpořte společně s námi kampaň PIJ S ROZUMEM a zajistěte si ubytování přímo na Parkgolfu nebo v dalších kvalitních hotelech, kterých Hradec Králové nabízí dostatek.