4.ročník BEER GOLF 2018

04.01.2016 09:24

Během turnaje BEER GOLF 2018 a po jeho skončení mají účastníci možnost ochutnat pivo nejrůznějších značek i získat řadu informací přímo od zástupců pivovarů a profesionálů

Turnaj je malou slavností českého pivovarnictví spojený s velmi příjemným prostředím a hrou golfu, která vytváří ideální podmínky pro vznik nových kontaktů a přátelství.

Další termín a místo turnaje: 13.10.2018, Lázně Bohdaneč

BEER GOLF 2018 se bude hrát na 18 jamek systémem TEAMGOLF = dva hráči jedním míčem

Turnaj BEER GOLF 2018 je určený pro:

• milovníky i začátečníky golfu, kterým vyhovuje pohodová atmosféra turnajů
  • vyznavače a ochutnávače dobrého českého piva,
  • pohodové lidi se smyslem pro fair-play a dobrou náladou
  • profesionály z oblasti gastronomie, pivovarnictví, hoteliéry apod.
  • gurmány a fajnšmekry,
  • všechny, kteří chtějí zažít golfový turnaj, který má pořádný říz!

Startovné 900 Kč
Fee:  600,- / hráč/ 18 jamek

Startovné zahrnuje:

• vstup na cvičné plochy 90 minut před zahájením turnaje včetně míčků na driving
  • registraci ke hře na turnaji
  • hru ve dvojicích na 18 jamek
  • atraktivní realizační tým a servis během hry
  • obědové menu
  • ochutnávky nekonečného množství piva
  • proškolení o samovyšetření prsou a varlat a certifikát "Instruktor/ka prohmatu"
  • svačina do bagu a občerstvení na hřišti (alko/nealko pivo dle výběru, pivní rohlíky, sýry, uzeniny, cibulka, chleba se škvarky a sádlem, okurka, aj.)
  • možnost výhry na každé jamce
  • spoustu dobré nálady a záruka příjemných lidí na turnaji!

Možno si připlatiti:

• dopravu ze hřiště na AFTER PARTY
  • účast na AFTER PARTY

Pro možnosti Vaší prezentace a propagačního partnerství pište na

Pro hráče připraveny hodnotné ceny v podobě prémiových piv a půllitrů, poukázek na golfové vybavení či relaxaci v pivních lázních.

Účastníci se mohou těšit také na občerstvení profesionální fotografie v ceně startovného.

Nejen, že si zahrajete golf ve velmi příjemné atmosféře, vyplavíte endorfiny a podpoříte dobrou věc, ale také doplníte drahocenný vitamín B prostřednictvím ochutnávky piv NEJEN z celé České republiky!

Děkujeme všem pivovarům, které se turnaje účastní a věnovaly pitný režim v podobě svých nejkvalitnějších značek piv a řadu hezkých dárků.

Za partnerské plnění Vám nabídneme volné startovné pro Vás a Vaše obchodní partnery a především prostor pro Vaši prezentaci.

Pokud máte zájem o propojení Vaší firmy s turnajem, pište prosím na

INFORMACE PRO PIVOVARY A PARTNERY AKCE!

Nechte se vtáhnout do pohodové atmosféry, poznejte lidi, které spojuje láska ke sportu a pivu a užijte si tento den se vším všudy!

V případě zájmu o účast pište na , o zbytek se postaráme!

Archiv a hezké vzpomínky:

Turnaje BEER GOLF CHARITY 2016 se zúčastnilo 92 golfistů !

Neváhejte s registrací na letošní turnaj CHARITY BEER GOLF

Rádi bychom překonali rekord účasti a překonali hranici 100!

Pro možnosti Vaší prezentace a propagačního partnerství pište na

Golfový turnaj, kde si popřejeme nejen HEZKOU HRU ale i NA ZDRAVÍ !  ,-)

Beer Golf tradičně láká i čistě ženské flighty!

Hlavními partnery golfového turnaje BEER GOLF CHARITY v minulosti byly:

Vzpomínka na první turnaj BEER GOLF 2015 aneb, jak to před lety všechno začalo ,-)

V sobotu 3. listopadu 2015 se v areálu hradeckého Park golfu uskutečnil 1. ročník akce BEER GOLF. Prvního turnaje se zúčastnilo celkem 81 nadšených golfistů. Akci pořádala agentura KASTY.CZ ve spolupráci s Janem Kastnerem, manažerem golfového areálu Park Golf Hradec Králové. Příprava turnaje začala již v ranních hodinách, kdy se jsme pro účastníky chystali občerstvení a vytvořili jsme také koutek, kde se účastníci mohli na památku vyfotit s hosteskami a různými značkami piv. Vzpomínka na turnaj 2015 v podobě fotografií ZDE!

První hráči se začali akreditovat v devět hodin. Občerstvení v podobě alkoholického i nealkoholického piva od partnerských pivovarů bylo připraveno už od časného rána. Po úspěšné registraci dostal každý závodník balíček, ve kterém měl nealkoholické/ochucené pivo, půllitr, propisku, tyčinky a propagační materiály partnerů.

Kromě piva mohli také všichni u akreditace ochutnat ostrý slad, který byl dodán Hostincem s Pivovarem U Hušků (Bělečko) a sklidil náramnou chválu. Od ranních hodin se také začala čepovat nová nefiltrovaná Plzeň 12°, která byla úplně poprvé představena právě na této akci, a účastníci se tak stali prvními degustátory tohoto piva.

Zahájení turnaje proběhlo přesně v 10 hodin. Turnaj se odehrál na devítijamkovém hřišti a po celou dobu akce mohli účastníci ochutnávat piva, ke kterým byly v rámci občerstvení přichystány vyhlášené škvarky s chlebem a utopenci z Park Golfu. V rámci turnaje měli také všichni zajištěný oběd, který připravila rovněž restaurace Park Golf.

Poslední flight skončil v 16:15 a již v 16:30 se přešlo na vyhlašování jednotlivých kategorií. Ceny pro vítěze, které poskytli naši partneři, zahrnovaly soudky piva od společnosti Plzeň + nealkoholické pivo a volný vstup na prohlídku do Plzeňského pivovaru, alkoholické i nealkoholické a ochucené pivo od firmy Krušovice + trička, volné vstupy do lázní Sladovna na Relaxační pivní koupel v perličkové koupeli s chromoterapií, ochucený ostrý slad vyrobený pivovarem v Bělečku a jejich pivo Car. Vítězové měli také možnost naučit se natočit své vlastní pivo. Učitelem byl jeden z barmanů Park Golfu, který se pyšní titulem vícemistra v čepování piva.

Atmosféra na akci byla energická, uvolněná a golfisti odcházeli více než spokojeni. "Byla to skvělá akce, výborný nápad a my jsme se tu skvěle pobavili a zároveň si zasportovali," ohodnotil akci jeden z účastníků.

Děkujeme tedy všem golfistům za krásný den, který jsme společně mohli strávit a doufáme, že se příští rok sejdeme ve stejném nebo dokonce větším počtu! Obrovské poděkování patří také našim partnerům: Plzeňský prazdroj, Hostinec s Pivovarem U Hušků (Bělečko), Krušovice a Hotel Sladovna.

TĚŠÍME SE NA DALŠÍ ROČNÍKY TURNAJE BEER GOLF CHARITY!

Pro možnosti Vaší prezentace a propagačního partnerství pište na

Další termín a místo turnaje:

13.10.2018, Lázně Bohdaneč