Business Travel & Hotel

11.11.2014 12:12

Business Travel & Hotel

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. již několik let podporuje areály, hotely a agentury podnikající v oblasti firemních eventů, incentivy, sportovních služeb pro firmy a kvalitního ubytování pro firemní akce a konference.

Nejčastěji se tak děje skrze členství v AFSZ.  Je stále větší zájem ze stran dodavatelů mít možnost se firemním klientům nejen prezentovat ale i setkat se osobně a navázat užší kontakt, rozhodli jsme se tedy  zařadi do naší největší akce business networkingu  České firemní hry samostatnou kategorii Business Travel & Hotel.

Do kategorie Business Travel & Hotel patří:

• hotely a ubytovací zařízení pro firemní klientelu
  • kongresové a konferenční areály a služby
  • cestovní kanceláře a agentury určené pro firemní klientelu

Pokud máte zájem se prezentovat a získat nové přátelské kontakty z řad aktivní (čti úspěšných) firem nás kontkatujte pro bližší podmínky spolupráce.

Základní formy partnerství kategorie Business Travel & Hotel :

• Vaše prezentace a odkazy během kampaně akce České firemní hry + na AFSZ
  • Aktivní účast na akci České firemní hry ( při účasti minimálně 3 účastníků jsou všechny ostatní formy propagace zdarrma v rámci startovného )