Brněnské Veletrhy a.s. jsou hlavním partnerem akce 11. České firemní hry 2015

02.02.2015 21:54

BVV hlavním partnerem akce 11. České firemní hry 2015

Veletrhy Brno, a.s. (BVV) jsou organizátorem významných mezinárodních výstav a veletrhů. BVV jsou největší veletržní správou ve střední Evropě. Svým zázemím patří BVV k nejmodernějším areálům pro pořádání nejen veletrhů a výstav ale i firemních eventů a konferencí v České republice.

Výstaviště jako komplex ale i jednotlivé budovy nabízí opravdu jedinečné prostory pro organizaci firemních eventů, konferencí v různých atmosférách i stylech.

11. České fiemní hry 2015 - letní se odehrají přímo v areálu BVV a fiemní sportovci si tak budou moci užít sportovní atmosféru areálu. Spolupráce s BVV probíhá již několik let a těším se, že v roce 2015 společně připravíme pro firemní týmy největší byznys setkání pro desítky firem z celé České republiky v jedinečné sportovní atmosféře a že si budeme moci i prohlédnout jednotlivé budovy BVV, protože některé jsou svou atmosférou a architekturou opravdu jedinečné.“

Mg.Jiří Kastner, MBA , organizátor akce České firemní hry

www.ceskefiremnihry.cz

BVV je velmi vstřícné firemním eventům a vždy dokáže nabídnout profesionální zázemí ale i netradiční formy programu a aktivit. Administativní budovu BVV slanilo již několik osobností českého sportu ale i manažerů členských firem AFSZ.

Od roku 2011 je BVV aktivním členem Asociace firemních sportů a zdraví. Zaměstnanci BVV čestně a i ve výsedkových listinách úspěšně již několik let hájí své logo a barvy BVV. Domácí prostředí bude pro tým BVV jistě výzvou a logo BVV bude mezi ostatními firemními týmy opět velmi viditelným účastníkem akce České firemní hry.

V roce 2015 se BVV stalo hlavním partnerem akce České firemní hry a firemní týmy tak budou moci nahládnout do areálu a užít si, jedinečnou atmosféru areálu, který je vhodný i pro firemní sportovní akce. http://www.bvv.cz/pronajmy/sportovni-akce/

Jménem všech členských firem AFSZ poděkovali zástupci představenstva AFSZ celému vedení BVV včetně pana generálního ředitele Jiřího Kuliše, který uvedené aktivit osobně podporuje a nad organizací akce České fiemní hry 2015 převzal osobní záštitu.

V termínu 15.-16.5.2015 se sejdou firmy z celé České republiky na již 11. České firemní hry, které se poprvé odehrají v Brně a i díky BVV pro firemní týmy bude nachystáno atraktivní prostředí.

Podrobný program akce 11. České firemní hry 2015 najdete na www.ceskefiremnihry.cz a více informací o možnostech jak areál BVV využít i pro Vaše interní firemní akce  je pro vás připraveno přímo stránkách BVV http://www.bvv.cz/pronajmy/eventy/