18. České firemní hry 19.-20.10. 2018

03.01.2018 10:20

České firemní hry 2018

18. ČESKÉ FIREMNÍ HRY se uskuteční v krásném prostředí Beskyd.

Beskydy nabízí spoustu krás, ale i možností jak si užít pořádnou výzvu přírody.

Jednou z nejlépe hodnocených forem BUSINESS NETWORKINGu a firemního teambuildingu jsou akce spojené se sportem. Co tedy může být lepšího než firemní sportovní hry ..

...navíc české!

Pozvěte společně s Vašimi zaměstnanci i Vaše obchodní partnery.

Motto akce: Není důležité zvítězit ...a pořádně si to SPOLU užít !!!

AKCE JE POSTAVENÁ NA SOUTĚŽI FIREMNÍCH TÝMŮ, KTERÉ REPREZENTUJÍ BARVY SVÉ FIRMY, ale v týmu mouhou být i obchodní partneři či z vícero firem.
FIRMA MŮŽE PŘIHLÁSIT LIBOVOLNÝ POČET ČLENŮ / ZAMĚSTNANCŮ.                             Každý účastník v týmu si sám volí v kolika a jakých disciplínách bude soutěžit. Cílem je pro svůj firemní tým získat co nejvíce medailí, jejichž součet určuje celkové pořadí a vítěze soutěže o titul NEJZDATNĚJŠÍ FIRMA ČESKÉ REPUBLIKY.

ČESKÉ FIREMNÍ HRY jsou setkání firemních srdcařů!

ČEŠTINA -SLOVNÍK - SRDCAŘ

1. člověk, který doslova žije pro to, co dělá (práce, sport apod.), případně žije a dýchá pro klub (organizaci, firmu apod.)

Příklad: “Pokud člověk není srdcař, tak to nasazení nevydrží.”

2. kardiak, člověk mající zdravotní problémy se srdcem

Příklad: “Jsem srdcař, musím brát léky a dávat si bacha.”

Disciplíny:

Pátek 19.10.

• MTB JÍZDA NA LYSOU HORU (horské kolo), včetně kategorie pro elektrokola
  • POKEROVÝ TURNAJ - turnaj  jednotlivců
  • BĚŽECKÝ BIATHLON - 3 okruhy 1 km běh + střelba ze 3 pozic
  • TEAMGOLF MASTERS 2018 - golfový turnaj dvojic ve hře s jedním míčem  (do turnaje se můžete hlásit jako firemní tým v rámci akce České firemní hry, ale můžete i samostatně)

Sobota 20.10.

• CROSS-COUNTRY BĚH ve spojení s akcí Ostravický kros ,
  • STOLNÍ TENIS - turnaj jednotlivců a dvojic
  • PETANQUE -  turnaj  jednotlivců

Akce České firemní hry se může zúčastnit jakákoli firma fungující na území České republiky. Počet účastníků z jedné firmy není nijak a ničím limitován a určen. Účastníci mohou být na hrách po celé tři dny a nebo pouze dny, které si sami zvolí. Pro dotazy a upřesnění účasti Vašeho týmu pište na volejte 603 82 82 42 .

FOTOGALERIE MINULÝCH HER ZDE! - takhle jsme v roce 2010 začínali

Ubytování: GREEN INN HOTEL****

Pro přesun na akci odkudkoli v České republice doporučujeme využít vlak. Z nádraží na hotel je po domluvě  možno zajistit převoz vozem/autobusem dle výběru.

případě zájmu o účast i Vašeho firemního týmu pište na

Není důležité zvítězit, .... ale užít si to !! Cílem akce je zviditelnit aktivní firmy podporující zdravý životní styl svých zaměstnanců a společně naplňovat také firemní kultury v duchu FAIR PLAY BUSINESS v České republice.

Společně s velkou dávkou zábavy  tak Váš firemní tým získá také příjemným způsobem motivační impuls k prezentaci své firmy a loga jako symbolu celého firemního týmu.

Svou účastí podpoříte a stanete se součástí firemní kultury FAIR PLAY BUSINESS v České republice. Od roku 2010 věříme, še šířením sportovních hodnot do českého byznysu napomáháme i FAIR PLAY firemní kultuře ve firmách, které jsou férovému jednání vstřícné.

Proč se akce České sportovní firemní hry zúčastnit? viz krátké úryvky z referencí:

"Pro naše zaměstnance je to celoroční výzva a motivace být vybráni do naše firemního týmu, který se setká s firemními týmy z celé České republiky, zajímavými osobnostmi a užijí si skvělé dva dny, které navíc mají přínos pro náš marketing."

----

"Pro teambuilding zaměstnanců máme také naše interní firemní hry. Účast na Českých firemních hrách je pro naše zaměstnance navíc prestiž a hrdost reprezentovat naše logo."Pro mne jako HR manažera je skvělé sledovat jak od skladníků ve fotbale až po generálního ředitele na golfu táhne naše firma za jeden provaz a vzájemně se podporují a hecují.

----

"Vždy se na hrách setkáme s novými kontakty, které jsou  přínosem  pro náš business. Navíc se jedná o fajn sportovně laděné lidi, se kterými je příjemné se potkat a vždy si to na hrách skvěle užijeme.   Už se těšíme na další hry! "

Účastníci minulých ročníků akce České firemní hry: ABB, ALBI, Allivictus, Ardagh group, Brisk, Benteler, BMC, ČEZ, ČSOB, Česká spořitelna, Cígler Software, České teplo, Deloitte, Papera, eVito, Energetické opravny, eBRÁNA, Economia, Filkom, GECO, GFK, Gebrüder Weiss, GMC Software, Heineken, Hospodářská komora, IPREA, Impress, JHV engeneering, KONE, Kooperativa, Kredit, KPMG Česká republika, KSM Castings, Lékárna.cz, Linet, L'Oréal, Medin, Metrostav, Magna Exteriors & Interiors Bohemia, Mafra, Moravskoslezské cukrovary, Nowaco, Office Depot, OHL ŽS, Plaston, Park Holiday, Preciosa Group,  PwC, Plzeňská teplárenská, Reitenberger, Rossmann, RPiC ViP, Quadient, Sefira, SWISS, Škofin, Sony DADC, Škoda Auto, Šmídl, Top Advert, Thomas Krenn, Trexima,Veletrhy Brno, VZP, Valeo, White & Case, Yard Resort, ZZS kraje Vysočina.
  • Chcete více informací?
  • Chcete poradit?
  • Chcete se zúčastnit?
  • Chcete se stát partnery akce?
  • Kontaktujte nás!

Organizační tým: