České sportovní firemní hry 2013 - zima

27.03.2013 14:45

České sportovní firemní hry 2013 - zima

Tradiční ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - zimní proběhly tento rok přímo v centru Vysokých Tater a to na Štrbském pleseAsociace firemních sportů a zdraví pozvala firemní sportovce z celé České republiky na toto setkání v rámci Slovenských firemních her OPEN a české týmy se tak mohli na sportovištích setkat se slovenskými kolegy.

Ve 13 disciplínách a turnajích se utkalo přes 550 účastníků ze 49 firem. Soutěže proběhli v klasických disciplínách jako je běh na lyžích, slalom, hokej, florbal, šachy, ale i v méně obvyklých jako například závody na sněžných skútrech, skialpinismus, poker nebo jízda zručnosti na Mercedes-Benz.

V celkovém pořadí firemních her se na 3. místě umístila společnost Hewlett- Packard, na místě druhém společnost Accenture. Vítězem a držitelem putovního poháru se pro rok 2013 stala společnostČeská spořitelna.

Ambasadorem akce se stala slovenská hokejová legenda Peter Bondra a pozvání také přijala Mirka Knapková, úspěšná česká veslařka a zlatá medailistka z OH v Londýně.

Účastníky svou přítomností podpořil již tradičně místopředseda Evropského parlamentu a člen politické skupiny Evropští konzervativci a reformisté pan Oldřich Vlasákkterý  se zúčastnil sportovní disciplíny běh na lyžích.

V rámci společenského večera vystoupili nejen tito hosté, ale také skupina NO NAME, která účastníky nadchla svým koncertem.

Během slavnostního zahájení byl předán šek nadaci DOBRÝ ANDĚL, která aktivně pomáhá rodinám s dětmi v boji s rakovinou. S přispěním všech účastníku se povedlo vybrat 2400 Euro.

Mediálně ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - zimní 2013 podpořili Strategie, Právo & Byznys, Obchod & Finance, MotivP, Economia a.s. a Český Byznys. Mezi daší partnery patřili společnost KASTY.CZ, Poháry Bauer a Prague International Marathon.

Jsme velmi rádi, že ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - zimní 2013 zaznamenaly úspěch u svých účastníků a těšíme se na viděnou v Nymburce v rámci ČESKÝCH SPORTOVNÍCH FIREMNÍCH HER - letních 2013.

Pro firmy přihlášené do konce března zvýhodněné startovné na letní hry !!!

WWW.CSFH.CZ