Cyklohlídka s VZP ČR

21.04.2015 09:27

Cyklohlídka s VZP ČR

Bezpečně na kole s VZP ČR

S příchodem jara se neprobouzí pouze příroda, ale i spousta cyklistů. V rámci propagace zdravého životního stylu k tomuto ekologickému způsobu dopravy přichází na chuť spousta lidí. Ne všichni ale ví, co všechno na kole a na sobě musí mít, aby jejich cesta do práce nebo školy byla co nejbezpečnější. 28.–29. 4. se to můžete dozvědět od Cyklohlídky bezpečnosti s VZP ČR. Ta bude na frekventovaných cyklostezkách v Královéhradeckém a Pardubickém kraji kontrolovat, zda se svou výbavou neohrožujete sebe a ostatní účastníky provozu a radit, co byste měli zlepšit. Dostanete letáček, kde se dočtete vše o povinné výbavě. Zodpovědní cyklisté budou odměněni dárky od hlavního partnera VZP ČR a ve vybraných městech i od partnera Šmídl. Zároveň se mohou zúčastnit soutěže. Děti obdrží zdravou svačinku a poukaz na startovní číslo na akci SPRINT BIKE - Poslední prázdninová jízda. Děkujeme partnerům akce VZP ČR , ŠMÍDL a TESCO.