eVito Active na 2 měsíce zcela ZDARMA !!!

07.08.2014 20:12

eVito Active na 2 měsíce zcela ZDARMA !!!

SHERLOG eVito vám ve spolupráci s AFSZ nabízí unikátní možnost vyzkoušet eVito systém aktivního zdraví ve verzi eVito Active na 2 měsíce zcela ZDARMA !!!

Firma SHERLOG eVito patří mezi velmi aktivní členy Asociace firemních sportů a zdraví a navíc s dalšími členy AFSZ spolupracuje na řešení zaměstnaneckých programů a firemních benefitů v oblasti zdraví.

Velmi rádi předáváme další skvělou nabídku, kterou v SHERLOG eVito pro ostatní členy  Asociace firemních sportů a zdraví připravili.

Program aktivního zdraví, který je ve firmách stále více využíván, mají všechny členské firmy AFSZ nyní možnost si vyzkoušet na 2 měsíce zcela ZDARMA !!!

Všem doporučujeme a za tuto členskou nabídku a další výhody pro členy AFSZ celému týmu SHERLOG eVito děkujeme .-)

Součástí nabídky pro členy AFSZ je také limitovaná nabídka - sleva 50%

Pro prvních 100 zájemců - NEVÁHEJTE !

eVito Active - systém aktivního zdraví

Jste aktivní? Chcete se hýbat, mít pod kontrolou příjem a výdej energie a hledáte lepší motivaci? eVito Active je určeno pro uživatele, kteří chtějí zlepšit svůj životní styl i své zdraví a zvýšit svou motivaci díky soutěžení s přáteli i s dalšími uživateli systému eVito. Pohybové aktivity můžete sledovat s pomocí eVito mobilní aplikace, další možností je import ze zařízení Garmin a Nike+. Součástí je neomezené využití modulu výživa včetně jídelníčku a také tréninkový deník pro výkonnostní sport. Máte možnost vybírat z nadstavbových služeb jako je nutriční konzultace, konzultace s trenérem nebo komplexní vyšetření pro zdravý sport.

"eVito Active je prověřeným programem jak ve sportovním světě tak především v úspěšných firmách, kterým pomáhá vítězit ve světě businessu díky zdravým zaměstnancům a jejich motivaci ke zdravému životnímu stylu.

Tím eVito Active naplňuje základní poslání Asociace firemních sportů a zdraví, za což děkujeme a všem členům AFSZ fandíme v jejich cestě za úspěchem."

Mgr. Jiří Kastner, MBA www.afsz.cz