FAIR PLAY BUSINESS DAY ve společnosti LINET

23.04.2014 22:19

FAIR PLAY BUSINESS DAY  ve společnosti LINET

Společnost LINET Asociace firemních sportů a zdraví společně zahájily pravidelná setkání návštěvy u členských firem AFSZ www.afsz.cz pod názvem FAIR PLAY BUSINESS DAY.

Členské firmy AFSZ spojuje aktivní postoj k programu ZDRAVÁ FIRMA, podpora zaměstnanců v oblasti zdravého životního stylu a propojení firemních kultur se sportovními hodnotami  FAIR PLAY v podnikání.

Právě společnost LINET, která patří tradičně mezi nejlepší zaměstnavatele České republiky, úspěšné české firmy a zakládající členy AFSZ na sebe vzala jako první roli hostitele a pozvala ostatní členské firmy AFSZ k prohlídce výrobního závodu a setkání s managementem firmy.  Během návštěvy společnosti LINET se zástupci členských firem AFSZ setkali s nejvyšším vedením společnosti LINET a členy AFSZ osobně pozdravili Vladimíra Michnová, Zbyněk Frolík a Tomáš Kolář.

Zajímavou prezentaci o historii a sortimentu společnosti LINET velmi hezký způsobem prezentoval obchodní ředitel Zdeněk Grimm společně s prohlídkou výroby, kterou vedl Vlastimil Jahoda, vedoucí vývojové technologie, dali účastníkům kompletní představu o vývoji a současném úspěchu firmy LINET.

Zpětná vazba všech účastníků na setkání a především na hostitelskou roli společnosti LINET byla velmi pozitivní.

Soňa Krausová , generální ředitelka společnosti DuPont

„Ráda bych poděkovala za zorganizování dnešní návštěvy firmy LINET. Možnost blíže poznat a nechat se inspirovat úspěšnými firmami, se kterými máme možnost poměřit síly také na sportovním kolbišti akce České firemních hry, je vítaným bonusem zapojení v AFSZ. Věřím, že se z těchto setkání stane podobně skvělá tradice, jako jsou České firemních hry!“

Andrea Bartoňová , marketingová manažerka PwC

„Jsem velice ráda, že jsem se mohla zúčastnit tohoto velmi zdařilého setkání ve společnosti LINET. Je velmi přínosné vidět, jak "firemní sportovci" fungují ve svém pracovním světě. Máme tak příležitost poznat se navzájem i z jiného úhlu pohledu, sbírat nové inspirace a sdílet své profesní zkušenosti v otevřené příjemné atmosféře, která je na akcích Asociace firemních sportů a zdraví naprostým standardem.“

PharmDr. Marek Šafář , Area Manager společnosti GlaxoSmithKline

„Velmi děkuji za organizaci setkání zástupců členských firem AFSZ na půdě společnosti LINET. Setkání bylo velmi inspirativní    a motivující, dalece předčilo mé očekávání. Prohlídka společnosti LINET mne doslova nadchla. Těším se na další podobné akce, je nesmírně příjemné vidět ochotu předních českých firem aktivně se podílet na podpoře zdravého životního stylu zaměstnanců a touto firemní kulturou žít, nejen ji deklarovat.“

Akce FAIR PLAY BUSINESS DAY se zúčastnil také Oldřich Vlasák, primátor Hradce Králové (1998 -2004)  a místopředseda Evropského parlamentu www.vlasak.net, který je od samého začátku ambasadorem myšlenky FAIR PLAY BUSINESS a také aktivním účastníkem akce České firemní hry. www.ceskefiremnihry.cz

Všichni zúčastnění  si odvezli z akce spoustu zajímavých informací, příjemnou atmosféru a díky tréninkovému centru společnosti LINET i trochu soutěživé nálady, která se všem bude hodit při reprezentaci vlastní firmy na akci České firemní hry. www.ceskefiremnihry.cz

Ještě jednou jménem AFSZ a všech členských firem děkujeme společnosti LINETa jejímu managementu za zajímavý a dobře připravený program.

FOTOGALERIE ZDE

V případě vašeho zájmu o účast na dalším FAIR PLAY BUSINESS DAY kontaktujte

Počet účastníků akce je omezen na 30 osob .