FAIR PLAY BUSINESS GOLF CUP 2013

26.04.2013 12:55

FAIR PLAY BUSINESS GOLF CUP 2013

Termín: pátek 17.5.2013 - setkání hráčů v 9:00

Start turnaje v 9:30 hod.

Místo: Golf club Poděbrady

Proč se zúčastnit:

hezká hra v krásném prostředí golfového hřiště Poděbrady

setkáte se s manažery a zaměstnanci úspěšných firem podporujících myšlenku FAIR PLAY BUSINESS

- stanete se součástí největší akce firemního sportu AFS v České republice České sportovní firemní hry 2013

podpora charitativních projektů Dobrý Anděl a Konto pro pohyb.

Této akce se v minulosti účastnili zástupci například z firem

Allivictus, ABB, ALBI, Ardagh group, Albi, Brisk, Benteler, BMC, ČEZ, ČSOB, Cígler Software, České teplo, Energetické opravny, eBRÁNA, Filkom, GECO, GFK, Gebrüder Weiss, GMC Software, Impress, Kooperativa, KONE, KPMG Česká republika,Lékárna.cz, Linet, L'Oréal, Medin, Metrostav, Magna Exteriors & Interiors Bohemia, Moravskoslezské cukrovary, Nowaco, Office Depot, OHL ŽS, Plaston, PwC, Plzeňská teplárenská, Sefira, SWISS, Škofin, Sony DADC, Škoda Auto, Šmídl, Top Advert, Thomas Krenn, Veletrhy Brno, VZP, Valeo, Yard Resort, ZZS kraje Vysočina.

Jednou z cen pro vítěze je Callaway RAZR X Black Driver.

Tento driver, který se stal v několika nezávislých testech vítězem v kategorii NEJELPŠÍ ZVUK, je symbolickou odměnou do turnaje firem, kterým záleží na tom, jaký má jejich firma "zvuk" v jejich businessu a FAIR PLAY patří k jejich standardním tónům.

Driver určený pro golfisty, kteří chtějí optimální kombinaci vzdálenosti a přesnosti odpalu. V koruně hlavy je revoluční materiál, který je lehčí a pevnější než titan. Driver obsahuje 12 milionů turbostatických uhlíkových vláken posilujících hlavu hole, kombinace VFT a hyperbolic Fac technologie vytváří vetší sweet spot a zvyšuje rychlost míče.
Unikátní technologie šetří hmotnost, která může být přerozdělena do obvodu hlavy hole pro vyšší odpouštění chyb. Aerodynamické tvary, snížení energetických ztrát pri impaktu o 17 % ve srovnání s předchůdcem Diablo Octane.

Pohled trenéra: Povedená hůl a ne náhodou vyhrála v kategorii zvuk. Jenže i další vlastnosti má na odpovídající úrovni - odpouští, délkou patří k nejlepším.

Chcete si zahrát o tento skvělý driver v rámci akce FAIR PLAY BUSINESS GOLF CUP ?

Přihlaste se do turnaje :