Zaměstnanci VZP HK převzali štafetu Fair Play Business Run

15.10.2015 14:04

Fair Play Business Run - 9. 10. 2015 Hradec Králové

Zaměstnanci VZP Hradec Králové se přidali k firemním týmům z celé České republiky a převzali štafetu Fair Play Business Run. Cílem této charitativní štafety firemních týmů je běh využít nikoli jako sportovní disciplínu, kde jde o kilometry a čas, ale jako příjemnou týmovou ativitou, díky které mohou firemní týmy společně a přes své pracovní vytížení podpořit svůj zdravý životní styl a firemní kulturu FAIR PLAY BUSINESS.

V pátek 9. 10. 2015 vyběhlo od pobočky v Hradci Králové jedenáct zaměstnanců VZP na trať kolem řeky Labe, dlouhou 5,8 km. Cílem této akce nebylo zaběhnout nejrychlejší možný čas, ale udělat něco pro své zdraví a výběrem finančních prostředků za startovné pomoci dobré věci, konkrétně podpořit sportovní asistenty pro lidi s hendikepem a podpořit celorepublikovou štafetu FAIR PLAY BUSINESS RUN viz www.businessrun.cz

Celému týmu VZP Hradec Králové děkujeme a přejeme i další fajn společné kilometry.

Přidejte se k firemním týmům podporující zdravý životní styl a myšlenku FAIR PLAY BUSINESS i Vy!

Napište nám pro více informací a zapojte do tohoto jedinečného projektu i Vaši firmu.