Firemní vánoční dárky - vánoce 2013

28.09.2013 22:30

Firemní vánoční dárky - vánoce 2013

Plánujete vánoční firemní dárky, kterými uděláte radost zaměstnancům nebo klientům Vaší firmy?

Máme pro Vás originální tipy ze světa fiemního zdraví a firemního sportu.

1) Firemní kosmetika - tématické balíčky

Kvalitní a především všeobecně uznávaná a široce využívaná kosmetická značka pro nás připravila balíčky speciálně určené pro firemní prostředí a každodenní firemní prostředí.

a) kosmetika do kanceláře ( každodenní péče )

b) kosmetika do auta ( každodenní péče )

2) Firemní motivace a moudra

Ve spolupráci s galeriíí Mantra Retro Art vám nabízíme předměty s motivačními nápisy, které mají svou historickou a především silnou duchovní hodnotou. Navíc nákupem těchto origiálních předmětů přispějete na projekt rozvojové pomoci v oblasti Malého Tibetu na rozvoj místní školy.

Moudra a motivační citáty je možné pořídit na různých materálech, např. autentické dřevo, kámen nebo textilie. Při výrobě více kusů na zakázku je možné přidat k nápisu také firemní logo.

3) Firemní kalendář s tématikou firemní sport

Originální fotky plné energie a emocí z největší události firemního sportu v České republice České sportovní firemní hry doplněné o atraktivní fotky Miss SPORT 2013 jistě všem na první pohled zařadí Vaší firmu mezi dynamické, úspěšné a aktivní firmy pohybující se na trhu s vlastní sportovní kulturou fair play business.

V případě Vašeho zájmu o tyto vánoční dárky nás kontaktujte a rádi pro Vás připravíme nabídku přímo pra Vaše potřeby.

ŠŤASTNÉ A VESELÉ .-)