Firma Sony DADC mezi těmi nejlepšími!

04.04.2017 10:21

Firma Sony DADC mezi těmi nejlepšími!

Firemní tým společnosti Sony DADC skvěle reprezentoval Českou republiku a český firemní sport na akci České a Slovenské firemní hry 2017. Organizátoři akce, tým společnosti ELCOP, připravili jubilejní 20. ročník opět ve vysoké kvalitě. Při hojné účasti firemních týmů i pozornosti médií nás úspěch firemního týmu z Plzně potěšil o to více. Gratulujeme a děkujeme!

Tým Sony DADC získal druhé stříbrné místo v konkurenci více než 50ti firemních týmů. Organizátoři připravili turnaje a soutěže ve více než dvou desítkách sportech a disciplínách, ve kterých někteří účastníci týmu Sony DADC dokázali získat i několik umístění na stupních vítězů.

Děkujeme celému týmu nejen za úspěšný výsledek, ale také za skvělou atmosféru a viditelnou reprezentaci svého firemního loga i českých barev.

Česká asociace je již dlouholetým partnerem této akce a pod záštitou České asociace se firemní týmy zúčastnily akce již po několikáté. V minulosti například Kooperativa, Česká spořitelna přivážely také úspěchy, ale letošní úspěch společnosti Sony DADC byl v mnoha směrech jedinečný.

Vážíme si všech výkonů a k úspěchu firmy Sony DADC gratulujeme jménem všech členů České asociace i příznivců českého firemního sportu. www.CeskaAsociace.cz

...a těšíme se příště www.CeskeFiremniHry.cz

Další termín akce Slovenské firmní hry 2017 - letní, kde za přítomnosti českých firemních týmů proběhnou také České firemní hry 2017 - letní je stanoven na září 2017. Dějištěm bude tentokrát moderní sportovní areál X-BIONIC . Budeme se těšit, že společně s dalšími firemními týmy České republiky budeme moci v září 2017 přivítat také úspěšný tým Sony DADC.