GOLF MARATHON 2019

28.06.2017 21:28

GOLF MARATHON 2019

GOLF MARATHON = Běžci mají 42 km ...golfisté 42 jamek!

5. ročník originálního golfového turnaje GOLF MARATHON 2019  se uskuteční neděli 16.6.2019. Již nyní máme pro Vás  několik aktuálních a nejdůležitějších informací k letošnímu ročník, aby jste si již nyní mohli rezervovat svou účast. Těší nás, že je o tento originální turnaj stále větší zájem a společně s našimi tradičními příznivci turnaje, kterých je už nyní 21 přihlášeno, bychom rád přivítali i nové účastníky.

Celková kapacita turnaje je letos 30 dvojic! I proto s přihlášením neváhajte!

Golf Marathon se hraje systémem TeamGolf, tzn. dva hráči s jedním míčem se pravidelně střídají v tomto případě ve hře na 42 jamek s cílem, co možná nejnižšího počtu ran.

Světový rekord je zatím ustanoven na 204 ran na 42 jamek jedním míčem ve dvojici.

Formulář pro přihlášení, najdete zde!   .... limit účastníků 30 dvojic!

Hrajeme o a v rámci turnaje GOLF MARATHON vyhlašujeme:

• Absolutní vítěz ročníku 2019
  • Firemní pohár
  • Klubový pohár
  • Ladies Golf Cup
  • ... ale především pro zábavu a užitečné nadace!

KAŽDÝ SPRÁVNÝ TURNAJ MÁ MÍT KRÁSNOU CENU ZA HOLE-IN-ONE

Děkujeme značce PRIM za nádhernou motivaci

Program turnaje:

7:00 - start prvního flightu, další postupným startem

18:00 vyhlášení výsledků

19:00 zahájení After Party

Místní pravidla turnaje Golf Marathon 2019:

• během turnaje se nekouří
  • během turnaje je vítána optimistická nálada hraničící s pohodou
  • buggy či elektrovozíky smí užít jen ti s prokazatelný fyzickým či psychickým poškozením
  • hlavním cílem je udržovat úsměv na tváři a českou vlajku ve větru

Děkujeme všem golfovým klubům, které na turnaj GOLF MARATHON 2019 pozvali své členy a budou tak mít na turnaji své reprezentanty v přátelském klání o KLUBOVÝ POHÁR 2019.

Těšíme se na další kluby, které si zahrají o maratonský Klubový pohár!

Na turnaji budou mít své zástupce i reprezentanty v přátelské souboji o FIREMNÍ POHÁR také firmy z celé České republiky. Mezi tradiční účastníky a obhájce titulu a Firemního poháru patří společnosti AAA AUTO, GIST, Česká spořitelna a v letošním ročníku turnaje přivítáme nové řadu nových firemních týmu, kterým děkujeme a těšíme se například na Optimio, DataLife, Kaláb, Joto, MC Finance a další.

Golfovou výbavu včetně knihy pro přípravu psychiky si můžete doplnit v prodejně  www.golfprofi.cz

Máme radost, že k firmám a golfovým klubům se přidávají také studenti vysokých škol a univerzit, kteří v turnaji hájí barvy své školy i myšlenku propojení škol s úspěšnými firmami a golfem jako společenskou hrou vychovávvající k fair-play a přátelským vztahům. Letos do turnaje Golf Marathon 2019 své studenty pozvaly např. FIM UHK a VŠEM.

Oficiálním nápojem turnaje GOLF MARATHON je již tradičně PROSECCO a dovolte mi připomenout milou a stále pevnější tradici, že každý z účastníků turnaje včetně diváků a caddy přinesou do klubovny na turnaj svou oblíbenou lahev/krabici Prosecco k dalšímu sdílení s ostatními hráči. DĚKUJEME ZA DODRŽOVÁNÍ A UPEVŇOVÁNÍ TRADIC !

Děkujeme všem mediálním partnerům, kteří o turnaji informují a věnovali mu tištěný nebo svůj online prostor. Pokud máte ještě možnost někdo prostřednictvím svého online prostoru nebo kontaktům pozvat účastníky na turnaj, budeme rádi a těšíme se i na média, která nás kontaktovala a domluvili si návštěvu přímo na turnaji (Rádio CITY, televize BTV aj.)

Zvláštní poděkování patří serveru TICHÉ ZPRÁVY, které jsou pro nás vstupem do světa, kda komunikovat neumíme (což bychom možná mělo dohnat) a díky nim můžeme na turnaj GOLF MARATHON 2019 pozvat i neslyšící

Děkujeme partnerům, kteří nám pomáhají vytvořit jedinečnou atmosféru turnaje a všem účastníkům dávají možnost být obklopení krásnými a fotogenickými. Zároveň děkujeme za každé další podněty, inspiraci a možnosti posouvat laťku a atraktivitu turnaje výše.

V rámci turnaje si budete moc prohlédnout a vyfotit se například s touto krásou na 2 nebo 4 kolech. Samozřejmě jim budete moci nahlédnout i pod kapotu ,-)

I letos svou účastí podpoříte nadační fondy RUCE NA PRSA a STK PRO CHLAPY, zároveň budete mít možnost získat nebo si obnovit Certifikát instruktora prohmatu.

Za dokončení turnaje každý účastník dostane také Certifikát golfového vytrvalce / maratonce s potvrzením o počtu ran na 42 jamek.

Více informací o turnaji a přihlášení najdete na www.GolfMarathon.cz

Při hře dvojic pro GOLF MARATHON platí základní pravidla:

• Dvojice hrají vždy jen a pouze jedním míčem
  • Hráči se pravidelně ve hře střídají a to včetně pořadí na odpališti.
  • Na odpališti další jamky hraje druhý z dvojice, než který zakončil hru na jamce předchozí.
  • Muži ze žlutých, ženy z červených odpališť.
  • Smíšené dvojice hrají z odpališť dle situace, zda je na řadě ve hře muž nebo žena

Svou hrou podporujete nadace v oblasti zdravotní prevence Ruce na prsa  a STK pro chlapyZároveň máte možnost se naučit nebo si připomenout vyšetření a získat "certifikát prohmatu".

VLOŽENÉ SOUTĚŽE

1) TIP GOLF CHARITY - na druhé 18tce možnost vsadit si na své výsledky (počty ran) na jednotlivých jamkách.

2) LONGEST DRIVE - nejdelší odpal

3) SPEEDY GOLF- jedna z jamek turnaje bude hrána "na čas"

4) NEAREST TO PROSECCO -  nejblíže k PROSECCO  první ranou

VÝHRY A  POHÁRY - Kategorie turnaje

Turnaj má za cíl především podpořit dobrou věc a vytvořit pro všechny hráče originální program, který si všichni užijeme. Nejcennějším výkonem všech hráčů je dokončení hry na 42 jamek. Každý hráč získá certifikát o dokončení Golf Marathonu, počtu ran jeho dvojice na 42 jamek a o zařazení mezi vytrvalé a nadšené golfové maratonce.

Pro hráče, kteří mají rádi soutěživou atmosféru jsme připravili pohárů více než dosti:

• Absolutní vítěz - v celkové soutěži vyhlásíme vítěznou dvojici se nejnižším součtem ran na 42 jamek.

• Firemní pohár - soutěž firemních dvojic vyhraje dvojice reprezentující svou firmu s nejnižším počtem ran na 42 jamek.
  • Klubový pohár - soutěž golfových klubů z celé ČR o Klubový pohár vyhraje golfový klub, který bude mít v turnaji GOLF MARATHON nejvíce svých členů, kteří dokončí všech 42 jamek.
  • Ladies Golf Cup - Obzvláště velké ocenění si zaslouží všechny dívky a ženy, které zvládnou náročný turnaj na 42 jamek a proto pro ně společně s partnery turnaje připravujeme speciální poděkování a samostatné poháry: ​​a) pro nejúspěšnější ženu ve smíšené dvojici,  b) pro nejlepší čistě ženskou dvojici. Věříme, že i všichni muži na turnaji ocení houževnatost hráček, které zvládnou 42 jamek turnaje GOLF MARATHON 2018 a společně s dárky od partnerů turnaje budou i oni příjemnou odměnou všem účastnicím turnaje.

Formulář pro přihlášení, najdete zde!

Vítězství a úspěch ve sportu, byznysu i životě často bývá o vytrvalosti, odhodlanosti a vnitřní síle. Máme radost, že právě úspěšní nezapomínají na základní hodnoty jako je zdraví i lidské štěstí a snaží se podpořit ty, kteří  o tyto základní úspěchy a radosti musí bojovat.

Ti, kteří bojují na cestě životem s tak silným nepřítelem jako je rakovina, ať už jako pacienti, lékaři, rodinní příslušníci, přátelé nebo ti, kteří se k tomuto boji přidali, jsou pro nás motivací. Pro vítězství nebo jen naději musí prokázat silnou odhodlanost, vytrvalost, houževnatost a nezastavitelnost. Všechny takové chceme podpořit a svou vytrvalost propojit s hrou, kterou milujeme ... právě takto vznikla myšlenka uspořádat GOLF MARATHON. Přidejte se k nám a pomozte nám vytvořit energii odhodlání a vytrvalosti, která pomáhá druhým s cílem nikdy to nevzdat!

Golfový maraton je společensko-sportovní událost, kde prioritou je příjemná atmosféra, setkání osobností českého byznysu, sportu, přátel golfu a všech, kteří rádi svým jedinečným sportovním zážitkem podpoří nadační aktivity v oblasti zdraví.

Formulář pro přihlášení, najdete zde!

Máme hromadu skvělých odměn pro všechny účastníky (hlavní ceny losujeme)!

Turnaj i atraktivní doprovodný program je určen široké veřejnosti i firemním týmům.

DRUHY ÚČASTI A PARTNERSKÉ PROPAGACE NA TURNAJI

1) Individuální účast dvojic (soukromá platba)

Vytvořte do turnaje přátelskou, kamarádskou, partnerskou, klubovou, rodinnou či jinou dvojici a užijte se společně jedinečný golfový zážitek.

2) Firemní účast dvojic (firemní platba)

Reprezentujte se svými kolegy logo a jméno své firmy a užijte si v barvách Vaší firmy fajn zážitek spojený s dobrým pocitem, že Vaše firma podporuje dobrou věc.

Hra dvojic celkem na 42 jamek

2xfee na 18 jamek + 6 jamek / fee+startovné včetně organizace turnaje a nadstandardní občerstvení po dobu celého Golf Marathonu.

Poplatky pro 1 hráče

Startovné za 1 za jednoho hráče + celodenní catering po dobu 42 jamek - 1000 Kč
2x Fee za 18 jamek + 6 jamek za jednoho hráče na 42 jamek - 2000 Kč

Buďte Very Ideal Partner - VIP turnaje!

Využijte možnost Vaší propagace a partnerství (firemní platba včetně propagace)

Propagační partnerství v turnaji ve výši 20 tis. Kč obsahuje:

• volnou propagaci v rámci turnaje
  • fotodokumentaci a tiskovou zprávu z turnaje
  • uvedení na webu a v materiálech mezi partnery turnaje před i po akci
  • startovné a fee pro 2 hráče (soutěžní tým)
  • večerní program - pátek pro 2 osoby
  • podporu nadacím www.Rucenaprsa.cz a www.STKprochlapy.cz

Pro plátce DPH bude k uvedeným cenám připočteno DPH.

Formulář pro přihlášení, najdete zde!

Mediální partneři turnaje Golf Marathon - děkujeme!

HISTORIE TURNAJE GOLF MARATHON z minulých ročníků

Minulých ročníků turnaje GOLF MARATHON se již účastnilo celkem 168 hráčů!

DĚKUJEME všem za účast, především za tu opakovanou!

KLUBOVÝ POHÁR 2017 na turnaji GOLF MARATHON  2017 vyhrál tým:

PARK GOLF HRADEC KRÁLOVÉ (P.Hloušek, P.Koudelka)

FIREMNÍ POHÁR 2017 vyhrál a VIP partner na turnaji GOLF MARATHON  2017 byl tým:

AAA AUTO

Na turnaji GOLF MARATHON v květnu 2016 FIREMNÍ POHÁR vyhrál a VIP partner byl tým společnosti GIST

FOTOFALERIE Z MINULÝCH ROČNÍKŮ AKCE GOLF MARATHON