GOLF TRIATHLON SPOJUJE

11.07.2018 19:52

GOLF TRIATHLON SPOJUJE

Kolébkou spojení disciplín GOLF, KOLO a BĚH je Hradec Králové a mládí celého projektu umocňuje skutečnost, že autory myšlenky jsou Julinka (2006) a Jakub (2009), kteří akci vymysleli pro své kamarády jako sportovní akci na závěr prázdnin.

Julie i Jakub jsou členy golfového klubu Park Golf, který se k akci GOLF TRIATHLON postavil více než vstřícně a poskytl pro turnaj zázemí a prostor v atraktivním sobotním termínu 1.9.2018.

GOLF TRIATHLON spojuje zmiňované tři disciplíny a už během krátké chvíle získal sympatie řady příznivců a propojil firmy i jednotlivce, kteří chtějí zajímavé akci pomoci v rozjezdu. Spojení snad všech sportovních prodejen, cyklo a běžeckých speciálek v Hradci Králové pomáhá o akci informovat a zároveň pomáhá tvořit velmi příjemnou atmosféru pro vznik nové akce.

GOLF TRIATHLON  přiláká do Hradce Králové i známé osobnosti, které si toto netradiční spojení chtějí vyzkoušet a být u prvního ročníku. Horolezec RADEK JAROŠ vytvoří například štafetu s běžcem skyrunningu evropské špičky PAVEL BRÝDL.

Další známé tváře a osobnosti si pořadatelé ještě nechávají jako překvapení.

Díky podpoře firem z Hradce Králové se můžeme těšit i na atraktivní doprovodný program a velké poděkování všem patří za myšlenku, že celá akce bude pro děti do 14ti let zcela zdarma.

Akci můžete nejlépe podpořit svou účastí jako jednotlivci nebo formou štafety - firemní, rodinné a nebo v partě kamarádů. Rodiče tímto prosíme, aby svým dětem pomohli vytvořit štafety a vzali je na hezký sportovní den.

GOLF TRIATHLON si jako místo svého vzniku už navždy ponese Hradec Králové, i proto nám je ctí, že záštitu nad akci převzal primátor města Zdeněk Fink a město je jedním z hlavních partnerů akce.

Děti i dospělý, kteří se budou akce účastnit se zapíší do historie nového sportu, jako ti, kteří byli u prvního ročníku akce. GOLF TRIATHLON už teď získává pozornost a zájem také ze zahraničí. Vítěz akce si užije tréninkový pobyt v rakouské Kitzbühel aréně.

Přidejte se a pozvěte kámoše sportovat i Vy!

www.GolfTriathlon.cz

www.GolfTriathlon.com