Golfový maraton 2017

14.05.2017 14:54

Golfový maraton 2017

V pátek 12.5.2017 se za ideálního golfového počasí uskutečnil nadační turnaj GOLF MARATHON 2017. Krásné golfové hřiště Poděbrady si účastníci užili vrchovatě díky hře na 42 jamek. Svými výkony tak hráči podpořili a pomohli zviditelnit důležitou oblast zdravotní prevence, které se nadace Ruce na prsaSTK pro chlapy v České republice již několik let úspěšně věnují.

Vítězná dvojice Petr Koukal Jan Mužík zahrál kvalitní výsledek 271 ran na 42 jamkách. V kategorii firemních dvojic zvítězili Robert Panoch a .... ze společnosti GIST s výsledným počtem 293 ran. Gratulace patří všem, kteří dokončili celý turnaj GOLF MARATHON 2017.

GOLF MARATHON je turnaj dvojic na 42 jamek. Atraktivita i náročnost turnaje bortí několik mýtů o golfu zároveň. Ty pro organizátory nejdůležitější jsou týmové pojetí golfu a fyzická náročnost turnaje podtržená vloženou soutěží SPEED GOLF o nejrychleji zahranou jamku, kterou vyhrála dvojice Jan Kastner, David Egydy.

Golfový maraton se hraje ve dvojici herním systémem Team Golf, při kterém hrají dva hráči jedním míčem a ve hře se pravidelně střídají. Složení dvojic není nijak omazené a všichni hrají z červených odpališť bez rozdílu.

Děkujeme všem partnerům, který nadační turnaj GOLF MARATON 2017 podpořili. O skvělý catering a občerstvení se zasloužila restaurace AQUARIUM HRADEC KRÁLOVÉ.

Vydatnou sportovní výživu a pitný režim, díky kterému byli účastníci schopni zvládnout fyzicky náročný program se postaral největší obchod s doplňky výživy v ČR FIT-PRO CZECH. Atmosféru turnaje si můžete užít díky profesionální fotoreportáži, kterou zachytil Luboš Lorinc – PhotoEvent.

Velké poděkování patří skvěle připravenému hřišti a vstřícnosti golfového klubu Poděbrady, manažer Ing. Jan Štaidl.

Videozáznam a reportáž z turnaje zpracoval Václav Šiška, GOLFPress. Děkujeme i dalším mediálním partnerům časopis GOLFHRAJEME GOLF - první české noviny, na jejichž serverech můžete najít reportáže z jednotlivých ročníků originálního turnaje GOLF MARATHON.

Celou fotogalerie z turnaje GOLF MARATHON 2017 najdete zde!