HUMMER CENTRUM a UNIVERSALMANIE.CZ

02.05.2014 06:19

HUMMER CENTRUM a UNIVERSALMANIE.CZ

HUMMER Centrum, s.r.o. se již více než 15 let specializuje nejen na prodej vozů a jejich doplňků, ale jsme především provozovatelem volnočasového areálu s nepřebernou škálou aktivit pro děti, dospělé a firemní klientelu. Od roku 2002 jsme v areálu zorganizovali přes 500 firemních akcí.

HUMMER Centrum se stalo partnerem akce UNIVERSALMANIE.CZ, kterou AFSZ podporuje a děkujeme za spolupráci všem partnerům včetně týmu z HUMMER Centrum . www.hummer.cz

UNIVERSALMANIE.CZ je nový typ závodu, který kombinuje vytvralost, sílu i rychlost  a velmi atraktivní formou prověří fyzišku všech účastníků.

Celková délka trasy závodu je 6 km, v rámci kterých absolvuješ 6x zónu kliků (vždy po uběhnutém jednom kilometru), tuto zónu kliků můžeš opustit až po dokončení 30ti kliků a okamžitě navazuje zóna dřepů, tuto zónu opustíš až po dokončení 30ti dřepů, poté pokračuješ vlastním tempem na další kilometr běhu a  k dalším zónám. Trasa dlouhá 6km je završena 100 metrovým sprintem. www.universalmanie.cz

HUMMER Centrum, s.r.o. se stalo partnerem akce a na start akce přivede účastníky auto - krásné a silné (stejně jako účastníci akce .-) www.hummer.cz