''JINÁ'' KRÁLOVNA GÁBINA KOUKALOVÁ

23.06.2018 13:44

''JINÁ'' KRÁLOVNA GÁBINA KOUKALOVÁ

V roce 1989 zemřela Zita Bourbonská Parmská  poslední královna, která měla Hradec Králové od roku1916 v držení jako své věnné město. Možná symbolicky se v roce narodila 1.11.1989 Gábina Koukalová, která své narozeninové jedničky proměnila v nespočet prvních míst světového biathlonu. Ale nejen pro její sportovní výsledky a reperezentaci České republiky jsme Gábinu Koukalovou přivítali v Hradci Králové jako královnu. S přívlastkem "JINÁ" v kontextu s názvem její nové knihy se stala Gábina Koukalová novou královnou Hradce Králové.

Královna roku 2018/2019 Gábina Koukalová strávila krásný večer v královsky nádherném prostředí společnosti PETROF společně s pozvanými osobnostmi HK a partnery akce.

Druhý den návštěvy Gábiny Koukalové v Hradci Králové měli možnost všichni obyvatelé Hradce Králové se s Gábinou setkakt osobně v Auparku, kde probíhala její autogramiáda. O akci byl nadmíru vysoký zájem, zda který děkujeme jak Gábině samotné tak i partnerům, kteří podpořili akci samostnou i s ní související kampaň.

Děkujeme všem partnerům, kteří akci podpořili:

HODINKY DUŠEK, PETROF, 4F, KLENOTY AURUM, PORSCHE HRADEC KRÁLOVÉ

Organizátorem akce byly KASTY EVENTY.

Gábina Koukalová s Petrem byli v Hradci Králové ubytování v krásném prostředí hotelu Park Golf

Závěrečné poděkování patří OC Auparku, za který celou akci včetně reklamní kampaně řídila Martina Šoupalová ve spolupráci s KASTY EVENTY, za které byla za akci zodpovědná Míša Jirková.

Všem děkujeme za výjimečnou akci a k poděkování se připojuje také "JINÁ" Královna roku 2018/2019 Gábina Koukalová.

Pro ty, kteří nestihli autogramiádu, nechala Gábina Koukalová několik podepsaných knih navíc. Podepsanou knihu tak máte šanci ještě pořídit v Hodinářství Dušek v Auparku HK.

Pokud máte zájem o knihy podepsané Gábinou Koukalovou pro sebe nebo např, jako firemní dárek nebo motivační literaturu pro zaměstnance pište na

Vážení přátelé k poděkování za svělou akci připojuji AKTUÁLNÍ PROSBU na všechny, kteří tyto řádky čtou: Ahoj, neco mene veseleho, ale duleziteho: mame kamaradku a jejimu synovi (27 let) nasli velky neoperovatelny nador v mozku. Je na tom spatne, ale rodina a lekari bojuji. Drahe leky nejak zabraly. Dotaz: Nenasla by se financni pomoc u partneru, kontaktu?  Diky za zvazeni. Zde posl. info jeho maminky: Ahoj,rysuje se moznost zarazeni Kuby do klinické studie v Praze.Jinak Kuba lépe koordinuje pravou ruku.Dale jsme zacali shanet financni prostredky na lécbu,kterou Kubovi davame.Mesicni rozpis: Valganciklovir(silné antivirotikum)16800,-Penoxal2000,-Ovosan10000,-konopné cipky27000,-. hledam nadace a rada bych oslovila i jednotlivce.. dekuju za podporu  .... POKUD, se rozhodnete pomoci, PIŠTE MI NA

FOTOGALERIE Z AKCE - PETROF

FOTOGALERIE Z AKCE - AUPARK