Kaskáda zve na Golf Marathon 2018 atraktivně a s výhodami

15.02.2018 12:14

Kaskáda zve na Golf Marathon 2018 atraktivně a s výhodami

Golfový resort Kaskáda zve hráče z celé České republiky na originální nadační turnaj Golf Marathon 2018. Hra dvojic s jedním míčkem na 42 jamek získává stále více na popularitě.

Golf Marathon je nejen velmi originálním golfovým turnajem, ale zakládá si především na budování velmi otevřené komunitě příjemných lidí, kteří se schází především pro dobrou atmosféru, přátelské setkání a v neposladní řadě chtějí společně podpořit a vzdát hold neúnavným nadačním aktivitám RUCE NA PRSA a STK PRO CHLAPY. Radost ze hry přijde sama a jak golfoví maratonci dobře ví ...dokončený marathon je vždy radost!

Troufnete si i vy?  Hřiště Kaskáda, které patří k nejkrásnějším hřištím s kvalitním zázemím je zárukou příjemného turnaje. Věděli jste, že toto nádherné 27 jamkové hřiště zdobí 13 jezer!? Navíc spolupráce s organizátory turnaje slibuje velmi atraktivní program celé akce.

Organizátoři Petr Koukal a Jiří Kastner si zakládají na tom, aby všichni, kteří svou účastí podpoří nadační rozvoj akce, byli maximálně spokojeni. K tomu navíc golfový klub Kaskáda připojuje výhody pro své členy a speciální nabídky pro všechny zúčastněné, jako například welness zdarma a další radosti ohledně ubytování a večerního programu.

Informace o programu, po době turnaje a výhod pro členy klubu najdete na www.golfmarathon.cz a především přímo v přihlašovacím formuláři ZDE.