KASTY EVENTY + SPORT LIFE 2015

11.11.2015 11:20

KASTY EVENTY + SPORT LIFE 2015

Tým společnosti KASTY.CZ byl i letos velmi aktivní součástí veletrhu SPORT LIFE.

Sportovní veletrh SPORT LIFE 2015, který navštívilo téměř 50 000 návštěvníků, byl i letos plný rekordů a jedinečných aktivit. Týmy KASTY.CZ prezentoval a organizoval širokou paletu akcí a eventů, které veloročně připravuje pro firmy i veřejnost.

Děkujeme vše, partnerům, kteří podpořili prezentaci projektů na veletrhu a zároveň jsou často součástí i celoročního života našich eventů.

Na veletrhu jsme velmi úspěšně prezentovali tyto eventy a projekty:

Tým KASTY.CZ měl i letos již tradičně možnost a čest cele veletrh zahájit slaněním výškové administrativní budovy společnosti Veletrhy Brno, a.s. Letošními osobnostmi, které našly odvahu a slavnostního slanění se zúčastnily byl primátor města Brno Petr Vokřál, fotbalista Petr Švancara a český olympionik Petr Koukal ( foto a video )

Všechny naše aktivity na veletrhu SPORT LIFE 2015 propojila aktivní podpora Nadace Petra Koukala a myšlence STK pro chlapy, kterou společně s námi pomohli významně zviditelnit partneři SANOFI, Porsche Česká republika, inSPORTlineVeletrhy Brno

„Velmi si vážím toho, že zástupci patnerů jednotlivých projektů byli s námi i přímo v akci! A to i vysoko nad Brnem. Děkujeme!.“ - Jiří Kastner jménem týmu KASTY EVENTY