Manažerské forum 2013

27.03.2013 13:59

Manažerské forum 2013

Již nyní se můžete hlásit na další tradiční Manažerské fórum, které se tentokrát uskuteční9.4.2013 v Praze v sídle společnosti Economia (vydavatel např. Hospodářské noviny )

Jak mobilizovat a motivovat klíčové zaměstnance? (mentalita úspěchu)
Jak implementovat do firmy CSR aktivity firemní sport a firemní zdraví ?
Jak v rámci firemního eventu spojit atraktivitu pro zaměstnance, splnění firemních cílů a CSR aktivity ?
Co je Tour de KANCL?
Jak využít zkušeností sportovních koučů pro mobilizaci (nejen) obchodních týmů a zlepšení obchodních výsledků firmy.

Akce se účastní: personalisté, HR manažeři, event managementů, marketing management, ředitelé obchodních týmů a další, pro které je zajímavé téma práce s lidskými zdroji, jejich rozvoj a motivace.

Pro aktuální téma zveme také interní kouče a lektory, kteří chtějí slyšet zkušenosti a setkat se s kolegy z jiných firem, kteří je mohou obohatit o vlastní zkušenosti.

Hlavními tématy Manažerského fóra 9.4.2013 jsou:

I. Interní marketing - "jak získat srdce zaměstnance?" Plošné versus individuální benefity. Jak propojit externí a interní marketing s cílem zvýšení produktivní loajality a pracovního nasazení zaměstnanců.

II. Koučink a trénink mentalit - osobní rozvoj a plán vlastní kariéry spojené v rovnováze s osobním životem. jak funguje mentální trénink? Jak testovat a rozvíjet mentalitu (manažera, lídra, obchodníka a nebo týmu)? Mentalita úspěchu a její implementace ve firemním prostředí. Jak mobilizovat zaměstnance a firmu jako celek k vyšší aktivitě (a kreativitě) ?

III. Firemní zdraví a společenská odpovědnost firem - spojte užitečné s užitečným - příjemné bude následovat. Firemní zdraví a sport - činnost Asociace firemních sportů v propojení firemního zdraví, motivace a aktivit nadací a charity - to vše pod záštitou Ministerstva zdravotnictví.

IV. Využití CSR aktivit v rámci interního marketingu ( firemní dobrovolnictví ).

Přihlaste se nyní, počet účastníků omezen !

Více informací na www.manazerskeforum.cz