Catering + golf = restaurace Aquarium

Na golfu je několik priorit, na které je třeba dát důraz a při tak hezkém turnaji jako je Golf Marathon obzvláště. Jedním z pilířů dobré nálady i kvalitného výkonu na hřišti je voňavý catering, který dodá sílu i optimismus do další hry. Již několik let spolupracujeme s vyhlášenou restaurací AQUARIUM  Hradec Králové, která zajišťuje catering po celé České republice. Pro zajímavost se podívejte na obrázky restaurace a pokud chcete profesionální catering i pro Vaši akci, volejte rovnou na Jiří Bodlák, 775 851 123, který Vám jistě dá skvělou nabídku pro Vaši firemní či sportovní akci.

PROPOZICE - GOLF MARATHON 2018

Děkujeme všem za účast a prosíme o dodržení časového plánu turnaje a následujících propozic turnaje GOLF MARATHON 2018. V případě jakýchkoli dotazů, nejistot nebo speciálních přání Vám ráda poradí MÍŠA JIRKOVA, event manager, KastyEventy, + 420 732 507 287 /

Vyzkoušejte novou technologii Twist Face - Hammerhead od TaylorMade

Na jednom z odpališť turnaje Golf Marathon si budete moci vyzkoušet a zasoutěžit o ceny od GOLFPROFI. Driver TaylorMade - Twist Face je naprostá novinka, která slibuje trefu do středu fairwaye. Potvrzeno i Rory McIlroyem!

TRENDY BUSINESS

10.03.2018 21:00

TRENDY BUSINESS

Baví nás sledovat trendy českého byznysu. Jsme rádi v kontaktu s těmi, kteří

• a) umí vytvářet nové trendy
  • b) nové trendy pochopit a stát se jejich součástí

Překvapuje nás ale stejně tak fascinuje lpění si některých firem na té "své pravdě"  a jejich neschopnosti nebo nechuti nové trendy respektovat.

Kaskáda zve na Golf Marathon 2018 atraktivně a s výhodami

Golfový resort Kaskáda zve hráče z celé ČR na originální nadační turnaj Golf Marathon 2018. Hra dvojic s jedním míčkem na 42 jamek získává stále více na popularitě. Troufnete si i vy?

České firemní sportovní hry vyrostly na Česko-Slovenské firemní hry

České firemní sportovní hry vznikly v roce 2010 a od té doby jsme toho hodně zažili i díky změnám programu a podoby akce a především díky přátelskému spojení s akcí Slovenské firemní hry.

Výsledkem této spolupráce jsou pro rok 2018 pod názvem ČESKO-SLOVENSKÉ FIREMNÍ HRY 2018, které společně pořádají agentury Elcop a KastyEventy a záštitu z České strany převzala i letos Česká asociace, jako sdružení aktivních firem v České republice.

České firemní sportovní hry vyrostly od roku 2010 na Česko-Slovenské firemní hry 2018

Více informací o připravované akci najdete na www.CESKO-SLOVENSKE-FIREMNI-HRY.cz

PARK GOLF TÚRA

28.08.2017 20:43

PARK GOLF TÚRA

Dvoudenní golfové soustředění si na severu Moravy užívá více než 50 členů golfového klubu Park Golf Hradec Králové.

Tradiční PARK GOLF TÚRA nabídla účastníkům a členům klubu Park Golfu i letos krásné hřiště po celé republice a dnes pokračovala turnajem na hřišti golfového klubu ROPICE.

Turnaje se zúčastnilo přesně 54 hráčů, kteří neváhali absolvovat cestu z Hradce Králové, aby si užili nejen nádherné hřiště, kde dnes přálo i krásné počasí, ale především skvělou atmosféru a setkání členů klubu.

Psychologie úspěchu - přednáška Koukal Kastner

Psychologie úspěchu - přednáška Koukal Kastner

Golfový maraton o HRADUBICKÝ POHÁR

Golfový maraton o HRADUBICKÝ POHÁR

UniversalMan.cz vyrostl na Universal Czech

Máme radost, dne 19.6.2017 bylo konečně ukončen soudní spor, který vyvolal R. Štumpa tím, že napadl v roce 2014 náš projekt, který od roku 2012 fungoval pod názvem Universalman.cz

Symbolicky soud ukončil jednání 19.6. 5 minut po dvanácté, protože od začátku byl spor z našeho pohledu zcela zbytečnou komplikací jinak velmi úspěšného projektu Universal Czech.

Vrchní soud definitivně ukončil snahy pana Štumpy smírem, což je jistě dobrou zprávou i pro všechny další organizátory akcí, které by chtěl někdo podobným způsobem poškozovat a znepříjemńovat organizaci akcí soudními tahanicemi.

Aktuální informace o akci najdete na www.UniversalCzech.cz