UniversalMan.cz vyrostl na Universal Czech

Máme radost, dne 19.6.2017 bylo konečně ukončen soudní spor, který vyvolal R. Štumpa tím, že napadl v roce 2014 náš projekt, který od roku 2012 fungoval pod názvem Universalman.cz

Symbolicky soud ukončil jednání 19.6. 5 minut po dvanácté, protože od začátku byl spor z našeho pohledu zcela zbytečnou komplikací jinak velmi úspěšného projektu Universal Czech.

Vrchní soud definitivně ukončil snahy pana Štumpy smírem, což je jistě dobrou zprávou i pro všechny další organizátory akcí, které by chtěl někdo podobným způsobem poškozovat a znepříjemńovat organizaci akcí soudními tahanicemi.

Aktuální informace o akci najdete na www.UniversalCzech.cz

Turnaj sportovních hvězd 2017

www.GolfMarathon.cz

V neděli 25. června proběhl na Kasakádě již 4. ročník Turnaje sportovních hvězd, na kterém se letos potkalo mnoho slavných sportovců i olympioniků. Obvykle se turnaj koná v letních měsících, tentokrát byl však napojen na veleúspěšnou Olympiádu dětí a mládeže (ODM), kterou letos hostilo Brno a na které měla svůj stánek i Česká golfová federace v rámci projektu Se školou na golf.

Myšlenkou tohoto golfového turnaje je motivace mladých golfistů v cestě za svým sportovním snem, a to díky hře ve flightu se slavnými sportovci. Tito výjimeční sportovci a olympionici si naopak velmi pochvalovali možnost vidět na vlastní oči hru mladých talentovaných golfistů.
6-Turnaj-sport-hvezd 7139Turnaj si zahráli například fenomenální házenkáři Filip Jícha a Daniel Kubeš, nezapomenutelní hokejisté Roman Čechmánek, David Moravec, Dušan Salfický, Jan Hruška, Martin Zaťovič a Pavel Janků, himalájský profesionální horolezec Radek Jaroš, badmintonista Petr Koukal či tenista Leoš Friedl. Každoročně se turnaje účastní především muži, nicméně letos jsme měli to štěstí potkat i stolní tenistku Ivetu Vacenovskou a sportovní gymnastku Kristýnu Pálešovou.

Suverénním vítězem mládežnické kategorie s názvem „Mladé sportovní naděje" se stal desetiletý Ondřej Šustek s 80 ranami a 45 stb. body. Dalším zajímavým výsledkem pak byla tři birdie v řadě za sebou od Karolíny Staré.

Z pozvaných sportovních hvězd si nejlépe vedl hokejista Dušan Salfický se svými 87 ranami a 40 stb. body.

Fotogalerii z tohoto turnaje plnou zachycených krásných okamžiků najdete v tomto albu:

Golfový maraton 2017

14.05.2017 14:54

Golfový maraton 2017

INFORMACE O DALŠÍM TURNAJI DVOJIC GOLF MARATHON NA 42 JAMEK NAJDETE ZDE!

V pátek 12.5.2017 se za ideálního golfového počasí uskutečnil nadační turnaj GOLF MARATHON 2017. Krásné golfové hřiště Poděbrady si účastníci užili vrchovatě díky hře na 42 jamek. Svými výkony tak hráči podpořili a pomohli zviditelnit důležitou oblast zdravotní prevence, které se nadace Ruce na prsa a STK pro chlapy v České republice již několik let úspěšně věnují.

INFORMACE O DALŠÍM TURNAJI DVOJIC GOLF MARATHON NA 42 JAMEK NAJDETE ZDE!

Firma Sony DADC mezi těmi nejlepšími!

Firemní tým společnosti Sony DADC skvěle reprezentoval Českou republiku a český firemní sport na akci České a Slovenské firemní hry 2017. Organizátoři akce, tým společnosti ELCOP, připravili jubilejní 20. ročník opět ve vysoké kvalitě. Při hojné účasti firemních týmů i pozornosti médií nás úspěch firemního týmu z Plzně potěšil o to více. Gratulujeme a děkujeme!

Získejte TEAM RACE TROPHY 2017

STOP STRESS DAY 2017

13.03.2017 01:21

STOP STRESS DAY 2017

Organizátorem akce je Česká asociace.

Odborným garantem a hlavním partnerem je Balance Centrum.

TEAMGOLF 2018 WORLD CHAMPIONSHIPS

Česká asociace převzala záštitu nad jedinečnou akcí, kterou Česká republika uspořádá v roce 2018. Na vybraném českém golfové hřišti se sejdou týmy z celého světa k turnaji hraném formou TeamGolf www.TeamGolf.cz

Pokud máte zájem se této jedinečné golfové i společenské události zúčastnit nebo býti partnerem TEAMGOLF 2018 WORLD CHAMPIONSHIPS,  kontaktujte nás na

Výprava s českou vlajkou do českého domu - Česká Aljaška 2017

Také v roce 2017 vyrazí česká výprava na Aljašku. Letos je hlavním cílem přivézt symbolicky do českého domu na Aljašce českou vlajku a tím podpořit myšlenku propojení všech Čechů žijících kdekoli na světě.

Česká asociace, která sdružuje firmy s aktivním postojem k České republice, tento projekt podporuje a zve zástupce firem působících na území České republice ke spolupráci a účasti na této nadační výpravě.

Součástí české výpravy bude také Petr Koukal, který má s úlohou vlajkonoše bohaté zkušenosti a je vůdčí osobností nadačního fondu STK pro chlapy, který během krátké existence dokázal oslovit a motivovat tisíce mužů ke změně vlastního postoje k péči o vlastní zdraví a zdravotní prevenci. www.STKprochlapy.cz

Přidejte se k výpravě a tím i k zodpovědným a hrdým Čechům po celém světě!

Napište si o více informací na

Svět průmyslu partnerem akce 13. České firemní hry 2016

"Pro České firemní hry, kterých se zúčastní firmy z celé České republiky všech odvětví a velikostí je partnerská spolupráce s časopisem Svět průmyslu a společností Smart Connections s.r.o.  jednak velmi prestižní záležitostí. díky osobnímu přístupu  příjemnou zkušeností a v neposlední řadě branou mezi nejúspěšnější firmy českého průmyslu. " , doplňuje Mgr. Jiří Kastner, MBA - zakladatel akce České firemní hry www.CeskeFiremniHry.cz

České firemní hry opět ve Sportovním centru Nymburk

České firemní hry již několikrát ve Sportovním centru Nymburk proběhly a v roce 2016 se již 13.České firemní hry do Nymburka opět vrátí. Celý areál prochází velkými změnami a tak i sportovní setkání firemních týmů bude mít ještě lepší podmínky než v minulosti. O to více se těšíme na září 2016, kdy firemní týmy z celé České republiky využijí krásný areál, který je na firemní akce výborně připraven.