GOLF TRIATHLON SPOJUJE

11.07.2018 19:52

GOLF TRIATHLON SPOJUJE

Kolébkou spojení disciplín GOLF, KOLO a BĚH je Hradec Králové a mládí celého projektu umocňuje skutečnost, že autory myšlenky jsou Julinka (2006) a Jakub (2009), kteří akci vymysleli pro své kamarády jako sportovní akci na závěr prázdnin.

Julie i Jakub jsou členy golfového klubu Park Golf, který se k akci GOLF TRIATHLON postavil více než vstřícně a poskytl pro turnaj zázemí a prostor v atraktivním sobotním termínu 1.9.2018.

Přidejte se a pozvěte kámoše sportovat i Vy!

www.GolfTriathlon.cz

www.GolfTriathlon.com

''JINÁ'' KRÁLOVNA GÁBINA KOUKALOVÁ

Nejen pro její sportovní výsledky a reperezentaci České republiky jsme Gábinu Koukalovou přivítali v Hradci Králové jako královnu. S přívlastkem "JINÁ" v kontextu s názvem její nové knihy se stala Gábina Koukalová novou královnou Hradce Králové.

RUNSMILE 2018

23.06.2018 13:40

RUNSMILE 2018

Nový manažerský sport spojuje tři největší komunity - Golf Triathlon

Každé období má svůj sport pro "lidi úspěšné a společensky na výši".

Takto noviny popisovaly tenis v období první republiky. Tenis byl ostatně symbolem vyššího společenského žebříčku v Československu i během období komunismu. S otevřením hranic vtrhly do ČR i desítky nových sportů a od devadesátých let jsme pravidelně zaplavování vlnami nových sportovních a fitness trendů. Masové nadšení do běhu a maratonských disciplín zachvátilo republiku snad nejcitelněji. Nad širokou základnou hobby sportů ale stále levitují sporty "s vyšší přidanou hodnotou".

Catering + golf = restaurace Aquarium

Na golfu je několik priorit, na které je třeba dát důraz a při tak hezkém turnaji jako je Golf Marathon obzvláště. Jedním z pilířů dobré nálady i kvalitného výkonu na hřišti je voňavý catering, který dodá sílu i optimismus do další hry. Již několik let spolupracujeme s vyhlášenou restaurací AQUARIUM  Hradec Králové, která zajišťuje catering po celé České republice. Pro zajímavost se podívejte na obrázky restaurace a pokud chcete profesionální catering i pro Vaši akci, volejte rovnou na Jiří Bodlák, 775 851 123, který Vám jistě dá skvělou nabídku pro Vaši firemní či sportovní akci.

PROPOZICE - GOLF MARATHON 2018

Děkujeme všem za účast a prosíme o dodržení časového plánu turnaje a následujících propozic turnaje GOLF MARATHON 2018. V případě jakýchkoli dotazů, nejistot nebo speciálních přání Vám ráda poradí MÍŠA JIRKOVA, event manager, KastyEventy, + 420 732 507 287 /

Vyzkoušejte novou technologii Twist Face - Hammerhead od TaylorMade

Na jednom z odpališť turnaje Golf Marathon si budete moci vyzkoušet a zasoutěžit o ceny od GOLFPROFI. Driver TaylorMade - Twist Face je naprostá novinka, která slibuje trefu do středu fairwaye. Potvrzeno i Rory McIlroyem!

TRENDY BUSINESS

10.03.2018 21:00

TRENDY BUSINESS

Baví nás sledovat trendy českého byznysu. Jsme rádi v kontaktu s těmi, kteří

• a) umí vytvářet nové trendy
  • b) nové trendy pochopit a stát se jejich součástí

Překvapuje nás ale stejně tak fascinuje lpění si některých firem na té "své pravdě"  a jejich neschopnosti nebo nechuti nové trendy respektovat.

Kaskáda zve na Golf Marathon 2018 atraktivně a s výhodami

Golfový resort Kaskáda zve hráče z celé ČR na originální nadační turnaj Golf Marathon 2018. Hra dvojic s jedním míčkem na 42 jamek získává stále více na popularitě. Troufnete si i vy?

České firemní sportovní hry vyrostly na Česko-Slovenské firemní hry

České firemní sportovní hry vznikly v roce 2010 a od té doby jsme toho hodně zažili i díky změnám programu a podoby akce a především díky přátelskému spojení s akcí Slovenské firemní hry.

Výsledkem této spolupráce jsou pro rok 2018 pod názvem ČESKO-SLOVENSKÉ FIREMNÍ HRY 2018, které společně pořádají agentury Elcop a KastyEventy a záštitu z České strany převzala i letos Česká asociace, jako sdružení aktivních firem v České republice.

České firemní sportovní hry vyrostly od roku 2010 na Česko-Slovenské firemní hry 2018

Více informací o připravované akci najdete na www.CESKO-SLOVENSKE-FIREMNI-HRY.cz