Novinky

Tým společnosti KASTY, s.r.o. připravoval od roku 2011 akci hradecký "Maraton a půlmaraton Hradec Králové"​. Roman Šinkovský a Zuzana Wernerová, kteří pro společnost KASTY, s.r.o. v té době pracovali, zorganizovali akci Maraton a půlmaraton Hradec Králové pod vlastní hlavičkou svého nově založeného sdružení SPORTVISIO, o.s.

Nová zelená bomba v kancelářích

Mezi aktivními firemními sportovci se stále častěji objevuje zelená bomba, která má na zdraví a organismus celkově samé pozitivní účinky a jedná se o stále známnější tajemství peruánských indiánů.

Znáte tento plod a doplňek stravy, který se u nás přímo v ČR vyrábí ?

Štafeta fair play firem se přesouvá do Hradce Králové

Štafetu českých fair play firem se chystá převzít Všeobecná zdravotní pojišťovna. Vedoucí oddělení služeb klientům pro Královéhradecký a Pardubický kraj Jana Švadlenková: „První běh se uskuteční v pátek 9.10.2015 v 15.00 od budovy VZP v Hradci Králové, trať bude dlouhá 5,2 km. Plánujeme do konce roku uskutečnit ještě alespoň 2-3 běhy, uvidíme, jak se nám povede. Máme radost, že se připojili i kolegové, kteří běželi naposledy na střední škole. I proto jsme zvolili pro začátek méně náročnou trať.

Více informací o projektu Fair Play Business Run najdete na www.businessrun.cz (externí odkaz) (nové okno)

Business Run v Plzni

18.06.2015 09:33

Business Run v Plzni

Společnost SONY DADC Czech Republic se zapojila do celorepublikového projektu společenské zodpovědnosti pod názvem Business Run, který kromě pomoci handicapovaným šíří motivaci pro všechny zaměstnance ke zdravému pohybu a životnímu stylu.

Více informací o projektu BUSINESS RUN najdete na www.businessrun.cz

Business Run běží celou republikou

Společnost CB&I Czech Republic www.CBI.com se zapojila do projektu společenské zodpovědnosti pod názvem Business Run, který kromě pomoci handicapovaným šíří motivaci pro všechny zaměstnance ke zdravému pohybu a životnímu stylu.

Více informací o projektu BUSINESS RUN najdete na www.businessrun.cz

Poděkování do Brna

08.06.2015 08:18

Poděkování do Brna

České firemní hry ovládla Kooperativa, ale poděkování patří všem zúčastněným firmám.

Jménem všech účastníků a organizátorů bych chtěl také poděkovat hotelu Holiday Inn Brno za skvělé zázemí a paní ředitelce za velmi příjemné jednání. Hotel můžeme doporučit jak pro ubytování tak i pořádání firemních akcí. Pokud vydržel tři dny firemního sportu, vydrží vše ,-)  www.hibrno.cz

Hlavní partner akce 11. České firemní hry 2015 Veletrhy Brno, a.s. pomohl dát akci jedinečnou atmosféru a poděkování patří také vedení i celému areálu společnosti Veletrhy Brno, a.s., díky kterému si hodně účastníků akce odnese velmi silné zážitky.

Veletrhy Brno nabízejí skutečně jedinečnou atmosféru jak pro firemní akce tak i sportovní zápolení. Navíc díky skvělému zázemí jsme si mohli užít kombinaci sportovních výkonů a atraktivního večerního programu včetně živého koncertu. Ještě jednou děkujeme týmu a managementu společnoti Veletrhry Brno, a.s. a to především i za aktivní účast jejich týmu na akci 11. České firemní hry 2015. www.bvv.cz

Asistentka, editorka a jazyková korektorka - brigáda

Asistentka, editorka a jazyková korektorka - brigáda

Inner Power Inspiration

11.05.2015 06:10

Inner Power Inspiration

Společně s Petrem Koukalem již několik let spolupracuji mimo jiné i na inspirativních přednáškách, které jsme měli tu čest a radost prezentovat pro firmy, managementy, obchodní  týmy nebo i studenty na univerzitách. - Jiří Kastner, www.topguide.cz

Cyklohlídka bezpečnosti s VZP ČR

Ve dnech 28. - 29. dubna proběhla ve vybraných městech východočeského kraje akce

Cyklohlídka bezpečnosti s VZP ČR.

Akce byla především pro cyklisty a rodiče s dětmi v aktivním věku, kteří rádi vyjedou na

kole po cyklostezkách v okolí měst. Účastnící, především děti, dostali od Cyklohlídky zdravou svačinku a s rodiči mohli vyplnit soutěžní kvíz o povinné výbavě jízdního kola.

Akce se podařila, cyklisté a děti na odrážedlech byli obdarováni dárky od hlavního partnera

VZP ČR. Akci podpořila a partnerem se stala také významná logistická firma ŠMÍDL.

Oboum partnerům jménem dětí i jejich rodičů děkujeme.

Věříme, že se všem zúčatněným akce líbila a uvidíme se i v dalším roce.

Přejeme šťastnou cestu a mnoho bezpečně najetých kilometrů.