Zvítězila Kooperativa pojišťovna, a.s.

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group slavila úspěch na akci 10.České firemní hry 2015 - zimní a předseda sportovního klubu TRIANGL Karel Petržílka  převzal Pohár pro nejzdatnější firmu České republiky.

Cyklohlídka s VZP ČR

21.04.2015 09:27

Cyklohlídka s VZP ČR

Bezpečně na kole s VZP ČR

S příchodem jara se neprobouzí pouze příroda, ale i spousta cyklistů. V rámci propagace zdravého

životního stylu k tomuto ekologickému způsobu dopravy přichází na chuť spousta lidí. Ne všichni ale

ví, co všechno na kole a na sobě musí mít, aby jejich cesta do práce nebo školy byla co

nejbezpečnější.

BVV hlavním partnerem akce 11. České firemní hry 2015

Veletrhy Brno jsou organizátorem významných mezinárodních výstav a veletrhů. BVV jsou největší veletržní správou ve střední Evropě. Svým zázemím patří BVV k nejmodernějším areálům pro pořádání nejen veletrhů a výstav ale i firemních eventů a konferencí v České republice.

Od roku 2011 je BVV aktivním členem Asociace firemních sportů a zdraví. Firemní tým BVV se pravidelně účastní také akce České firemní hry, kde zaměstnanci hájí své logo vždy důstojně a jsou viitelným týmem mezi ostatními firmami z celé České republiky.

V roce 2015 se BVV stalo hlavním partnerem akce České firemní hry a firemní týmy tak budou moci nahládnout do areálu a užít si, jedinečnou atmosféru areálu, který je vhodný i pro firemní sportovní akce .

Business a firemní management získává inspiraci ve vrcholovém sportu

Techniky rozvoje pro maximální využítí potenciálu jednotlivce i celých týmů využívané ve vrcholovém sportu jsou stále častěji sdíleny a s velkým úspěchem zařazovány do práce manažerů, obchodních týmů a dalších lidí ze světa businessu a managementu."  říká Jiří Kastner, osobní kouč a mentální trenér úspěšných jednotlivců a týmů.

Skitouring na akci České firemní hry, březen 2015 Vysoké Tatry

Skitouring bude jako nová disciplína zařazen do programu na akci České firemní hry v březnu 2015 v resortu Vysoké Tatry.

Společně s partnery akce DYNAFIT a SALEWA máte možnost si na jejich testovacích dnech poladit formu ale především kvalitní výbavu.

Těšíme se na setkání na akci www.ceskefiremnihry.cz

Sportovní akademie Zuzany Hejnové

Vážení firemní sportovci,

předáváme vám pozvání do kempu Zuzany Hejnové, amabsadorky akce České firemní hry www.ceskefiremnihry.cz

Zuzana Hejnová:
Dovoluji si Vás pozvat na víkendový sportovní kemp pro děti i rodiče. Začátečníky i pokročilé sportovce. Kemp je také vhodný jako doplněk pro zvýšení fyického fondu pro jakýkoliv sport jako fotbal, tenis, hokej, golf atd.. Níže naleznete informace o kempu a v příloze popis aktivit naší společnosti.

HESU je sportovní akademie Zuzany Hejnové a o víkendu 23. – 25. ledna pořádá kemp ve sportovním centru Nymburk pro děti od 8 do 14 let a pro jejich rodiče. Prožijte víkend společně s mistryní světa Zuzanou Hejnovou.

Bruslení s VZP

10.12.2014 10:58

Bruslení s VZP

Stalo se již tradicí, že AFSZ se společně s VZP pozve děti i jejich rodiče ke společnému bruslení a zdravému pohybu v předvánočním čase. Letos naví je akce spojená se soutěží "Chyť si svého anděla!" Akci pořádá agentura KASTY.CZ.

Svoboda a zodpovědnost

22.11.2014 18:57

Svoboda a zodpovědnost

Tento týden jsem byl požádán o odpověď na otázky "Jak jste strávil prodloužený sváteční víkend 17. listopadu?" a "Co pro Vás znamená svoboda?"

Skitouring - nová  výzva (ne)jen pro manažery

Skitouring - nová  výzva (ne)jen pro manažery

Zástupci firemních sportovců z AFSZ byli pozvání společností Dynafit spadající pod značku Salewa k testu vybavení pro Skitouring, tedy pro snadný pohyb na lyžích v horeském prostředí.

SAMAK - nový člen AFSZ

14.11.2014 20:22

SAMAK - nový člen AFSZ

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. se rozšířila o nového člena Švehlík & Mikuláš advokáti s.r.o. Těšíme se na setkání s členy týmu SAMAK a bližší informace o této jedné z velmi úspěšných advokátních kanceláří najdete na www.samak.cz