SPORT LIFE 2014

13.11.2014 21:02

SPORT LIFE 2014

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. se díky dlouhodobé spolupráci s členskou firmou Brněnské výstavy a veletrhy, a.s již tradičně prezentovala na veletrhu SPORT LIFE 2014. Tentokrát jsme kromě výstavního stánku připravili pod vlajku AFSZ hned tři akce. které propagovaly zdravý životní styl a propojení sportu s firemním prostředím.

Business Travel & Hotel

11.11.2014 12:12

Business Travel & Hotel

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. již několik let podporuje areály, hotely a agentury podnikající v oblasti firemních eventů, incentivy, sportovních služeb pro firmy a kvalitního ubytování pro firemní akce a konference.

Nejčastěji se tak děje skrze členství v AFSZ.  Je stále větší zájem ze stran dodavatelů mít možnost se firemním klientům nejen prezentovat ale i setkat se osobně a navázat užší kontakt, rozhodli jsme se tedy  zařadi do naší největší akce business networkingu  České firemní hry samostatnou kategorii Business Travel & Hotel.

Psychologie koučinku pro fotbalové trenéry brankářů

Jiří Kastner - mentální trenér a osobní kouč

Dne 27.10.2014 se historicky poprvé v České republice uskutečnil oficiální seminář zaměřený na trénink fotbalových brankářů v mládeži. Bylo mi ctí a radostí být jako přednášející z pozice mentálního trenéra a osobního kouče sportovců u této zajímavé a svým zaměřením jedinečné akce,kterou pořádal Vojta Mareček a jeho Brankářská fotbalová škola (externí odkaz) (nové okno) .

SHYBY.CZ / www.shyby.cz

31.10.2014 21:49

SHYBY.CZ / www.shyby.cz

Pokud jste ve firmě vzali přípravu na 10. České firemní hry 2015 vážně, doporučujeme Vám skvělý doplněk do Vaší kanceláře a meeting roomu .-)  SHYBY.CZ / www.shyby.cz

Česká spořitelna převzala vítězný pohár akce ČESKÉ FIREMNÍ HRY

V své krásné budově na Rytířské ulici v Praze  převzala Česká spořitelna vítězný pohár akce České firemní hry 2014.

Firemní tým České spořitelny patří k tradičním a velmi úspěšným týmům zaměstnanců, kteří na akci ČESKÉ FIREMNÍ HRY dvakrát do roka po dva dny soutěží v týmových a sportovních disciplínách.  www.ceskefiremnihry.cz

Trend Event představil ČESKÉ FIREMNÍ HRY 2015

Na tradiční konferenci TREND EVENT, kde se prezentují novinky a především nejzajímavější formy firemních eventů měly svůj samostatný blok ČESKÉ FIREMNÍ HRY.

Předseda představenstva pořádající organizace ASOCIACE FIREMNÍCH SPORTŮ A ZDRAVÍ Mgr. Jiří Kastner,MBA prezntoval účastníkům konference TREND EVENT jak činnost samotné AFSZ (www.afsz.cz) tak především novinky a připravovaný program největšího setkání firemních týmů České firemní hry, které se odehrají v roce 2015 ve Vysokých Tatrách.

Bude se jednat tedy o jedinečné propojení českých a slovenských firem v rámci jedné akce a to 20.-22.3.2015. Více informací o akci České firemní hry najdete na www.ceskefiremnihry.cz

Běh pro Tatry

21.09.2014 18:17

Běh pro Tatry

Firemní sportovci z České republiky běželi pro Tatry.

V rámci největšího setkání firemních týmů s cílem zdravého pohybu a business networkingu - SLOVENSKÉ FIREMNÍ HRY  -  připravila pořádající eventová agentura ELCOP veřejný Běh pro Tatry.

eVito Active na 2 měsíce zcela ZDARMA !!!

SHERLOG eVito vám ve spolupráci s AFSZ nabízí unikátní možnost vyzkoušet eVito systém aktivního zdraví ve verzi eVito Active na 2 měsíce zcela ZDARMA !!!

Výborné proti stresu !

02.08.2014 21:41

Výborné proti stresu !

Stres má prsty doslova ve všem a proto, HypnoX Stress Pro dobrý den je jeden z nejdůležitějších produktů od Barny´s. Proč? Protože to je zřejmě nejúčinnější přírodní produkt všech dob proti stresu, tedy kořenu všech nemocí.