SPORT Life 2014 - Veletrhy Brno, a.s.

Veletrhy Brno, a.s. patří mezi velmi aktivní členy Asociace firemních sportů a zdraví (AFSZ). Účast vlastních zaměstnanců na akcích typu České firemní hry i prostor, který ve svém areálu poskytují akcím spojných se zdravým pohybem a sportem je toho důkazem

Asociace firemních sportů a zdraví právě ve spolupráci s Veletrhy Brno, a.s. realizuje již několik let v rámci největšího sportovního veletrhu v brněnském areálu několik akcí spojených zdravým pohybem a sportem, jako například MAMINY RUN www.maminyrun.cz , Miss SPORT www.misssport.cz a UNIVERSALMANIE.CZ - Kondiční mistrovství České republiky www.universalmanie.cz

Firemní plážový fotbal -  ještě volná místa !

Největší písková akce léta 2014 uprostřed Prahy !

Součástí programu této super plážové akce je turnaj firemních týmů !

Jednotlivce se mohou přihlásit do týmu AFSZ - startovné hradí AFSZ ! .-)

STK PRO CHLAPY

08.05.2014 11:02

STK PRO CHLAPY

Nadační fond Petra Koukala zahajuje projekt STK PRO CHLAPY, jehož cílem je osvěta v oblasti aktivního přístupu mužů k vlastnímu zdraví. Inspiraci čerpá z osobního příběhu předního českého badmintonisty Petra Koukala, který ve svých 25 letech překonal rakovinu varlete.

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. je již od počátku hrdým partnerem nadačního fondu Petra Koukala. V AFSZ jsme si dali jsme za cíl propagovat projekt STK pro chlapy v rámci firemních programů zdraví a akcí pro firemní týmy, jako např. ČESKÉ FIREMNÍ HRY www.ceskefiremnihry.cz a www.zdravy-golf.cz , na které Vás tímto zveme. Věříme, že se nám podaří vytvořit silnou komunitu firem podporujících zdravý životní styl svých zaměstnanců, která určí trend firemních kultur v ČR.

HUMMER CENTRUM a UNIVERSALMANIE.CZ

HUMMER Centrum, s.r.o. se již více než 15 let specializuje nejen na prodej vozů a jejich doplňků, ale jsme především provozovatelem volnočasového areálu s nepřebernou škálou aktivit pro děti, dospělé a firemní klientelu. Od roku 2002 jsme v areálu zorganizovali přes 500 firemních akcí.

HUMMER Centrum se stalo partnerem akce UNIVERSALMANIE.CZ, kterou AFSZ podporuje a děkujeme za spolupráci všem partnerům včetně týmu z HUMMER Centrum . www.hummer.cz

FAIR PLAY BUSINESS DAY  ve společnosti LINET

Společnost LINET Asociace firemních sportů a zdraví společně zahájily pravidelná setkání návštěvy u členských firem AFSZ www.afsz.cz pod názvem FAIR PLAY BUSINESS DAY. Členské firmy AFSZ spojuje aktivní postoj k programu ZDRAVÁ FIRMA, podpora zaměstnanců v oblasti zdravého životního stylu a propojení firemních kultur se sportovními hodnotami    FAIR PLAY v podnikání.

Zapojte se s námi do soutěže Kancl Challenge !

Zapojte se s námi do soutěže Kancl Challenge !

Dejte si od práce chvíli pauzu, vytvořte s kolegy tým a hrajte o VIP teambuilding. Právě začíná nová basketbalová soutěž Mattoni Kancl Challenge na stránkách www.lovemysport.cz.
V Kancl Challenge soutěží party ze všech výškových podlaží a příjmových skupin. Kravaťáci proti ajťákům. Markeťáci proti prodejcům. Sekretářky proti asistentkám. Limity nejsou, jen výmluvy.
Skórovat se dá totiž i bez palubovky a koše. Jako hřiště poslouží kancelář, psací stůl nebo obývací pokoj, házet přitom můžete čímkoli třeba do odpadkového koše nebo do krabice od bot.
Ve hře je VIP teambuilding na finále Mattoni NBL, Mattoni na rok zdarma a oficiální basketbalové míče Molten.

Event Management Forum 2014

27.03.2014 08:04

Event Management Forum 2014

AFSZ a České firemní hry dne 27.3. budou součástí přednášek akce EventManagement Forum 2014.

Všechny zveme a těšíme se na setkání.

Více info na www.topvision.cz

Pozvání pro AFSZ od společnosti LINET

Společnost LINET spol. s r.o. je součástí skupiny LINET Group SE, předního světového výrobce zdravotnických lůžek a od roku 2010 patří mezi aktivní členy Asociace firemních sportů a zdraví, o.s.

22.4.2014 zve společnost LINET ostatní členy Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. na návštěvu sídla společnosti. Děkujeme a těšíme se.

Kempy Martina Koukala

13.03.2014 12:33

Kempy Martina Koukala

Pokud máte pocit, že jste si letos zimu moc neužili a chcete si ještě dopřát zimní radovánky včetně kvalitního tréninku na běžkách, máme pro Vás velmi atraktivní nabídku v podobě švédského kempu pod vedením Martina Koukala.

AFSZ vás zve na CORPORATE HEALTH DAY 2014

Filozofií společnosti Human Garden je propojit dvě stěžejní oblasti práce s lidskými zdroji, které jsou základem úspěchu a prosperity každé společnosti: tj. efektivní HR s mentálně zdravou firmou. Věříme, že partnerství Human Garden s AFSZ ocení především naše členské firmy, které tak získávají nového kvalitního partnera z oblasti HR consultingu.