Zuzana Hejnová na Park Golf Hradec Králové

Prezident golfového klubu Pavel Hloušek a kouč úspěšných osobností Jiří Kastner si společně dali za cíl připravit sérii pravidelných setkání a rozhovorů s úspěšnými osobnostmi v klubovně areálu Park Golf Hradec Králové.

Nový PIM Běžecký klub

25.02.2014 12:59

Nový PIM Běžecký klub

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. již delší dobu spolupracuje na propagaci běhu a firemního sportu s Prague International Marathon. Je nám ctí a sportovní radostí informovat Vás o vzniku nového PIM Běžeckého klubu.

Poděkování Preciosa Group,a.s.

Společnost Preciosa Group a.s. se letos poprvé zapojila do akce České firemní hry a jakotradiční česká značka se velmi dobře zařadila. Navíc nad rámec skvělé sportovní reprezentace bylo logo Preciosa vidět i díky krásným dárkům pro naše hosty.

České firemní hry plné radosti a  smíchu

České firemní hry jsou setkáním firemních týmů z celé České republiky v duchu sportovním, ale více než sportovní výkony je cílem přátelská atmosféra, setkání úspěšných firem a lidí, kteří umí napříč firem tvořit přátelské vazby a skvělou atmosféru.

Pocta přátelství

18.02.2014 09:49

Pocta přátelství

Sport dává lidi dohromady a tvoří silná přátelství a já jsem moc vděčný svému osudu, Janičce a rodině, že mám prostor a šanci se věnovat práci, která (nejen) svou sportovní atmosférou mi dává spoustu příležitostí poznat nové lidi a hlavně budovat a mít spoustu kamarádství a přátelství s úžasnými lidmi.

SUNDISK organizačním partnerem akce České firemní hry a členem AFSZ

Eventová agentura SUNDISK s.r.o.  se přidala mezi firmy AFSZ www.afsz.cz , které organizují a podporují rozvoj firemního sportu v ČR. Dlouholeté zkušenosti týmu SUNDISKu z organizace firemních  a sportovních akcí budou novým zdrojem pro posílení managementu a technické přípravy akce České firemní hry.

SUNDISK je sídlem regionální společností a proto i znalost domácího prostředí jistě pomůže pro kvalitní přípravu a realizaci akce České sportovní firemní hry, které se letos poprvé uskuteční v Liberci.

SUNDISK je rodinnou firmou fungující od roku 2004 a věříme, že  i do rodiny firemních sportovců přinese  další energii pro naše společné firemní akce. Více informací na  http://www.sundisk.cz/

“Změňte napřed sebe”

09.01.2014 08:55

“Změňte napřed sebe”

Tomáš Baťa – “Změňte napřed sebe”

Chcete býti vůdci práce mnoha spolupracovníků. Chcete-li s nimi vybudovati firmu, vybudujte nejdříve sebe.

Členy Asociace firemních sportů a zdraví se mohou stát i občanská sdružení

Velmi nás těší stále se rozrůstající členská základna Asociace firemních sportů a zdraví, o.s., ke které se přídává stále více firem i jednotlivců.

Jedním z častých dotazů nových zájemců o spolupráci je, zda se členy AFSZ, o.s. mohou stát i další občanská sdružení. Odpověď je kladná a další spolupracující občanská sdružení rádi vítáme, jako například nové členy z řad o.s. tento měsíc.

České sportovní firemní hry i pro rodiny

Všichni  účastníci akce České sportovní firemní hry mají možnost svým rodinám připravit krásný program v čase, kdy oni budou se svým firemním týmem reprezentovat své logo a firmu  (pátek-sobota). Rodiny si tak mohou užívat samostatný a pestrý program a celou neděli mohou trávit již společně. To vše možná i v kombinaci s lyžováním na Ještědu = ukázkový work-life balance !  .-)

Centrum Babylon připravilo ostatním členům AFSZ a účastníkům akce VIII. České sportovní firemní hry hezký dárek. Všichni účastníci firemních her si mohou užívat veškeré služby Centra Babylon po dobu firemních her pro rodinné příslušníky je připravený speciální balíček plný zábavy a služeb za skvělou cenu.

Vyzvěte konkurenci a buďte lídrem Vašeho klastru

Vyzvěte konkurenci a buďte lídrem Vašeho klastru. Přineste do Vašeho klastru a byznysu sportovní atmosféru. Vyzvěte ostatní k aktivnímu boji s krizí a blbou náladou. Staňte se motorem a lídrem změny ve Vašem byznyse.