Zaměstnanecký program zdraví eVito

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. nabízí ve spolupráci s členskou firmou Sherlog eVito, a.s. velmi zajímavý program eVito vhodný a motivující pro osobní péči o zdraví. Program se často stává součástí zaměstnaneckých programů v oblasti firemního zdraví.

Spojte Vaši firmu s úspěchem

Získejte prostor pro velmi účinnou propagaci Vašeho loga, služeb a produktů Vaší firmy a buďte přímo na akci!  Spojte Vaše logo se sílou, rychlostí a dalšími dovednostmi v českém byznysu. Staňte se partnerem a patronem disciplíny nebo turnaje akce VIII. České sportovní firemní hry. Získáte propojení s úspěchem na jedné z nejatraktivnějších B2B akcích.

1. ročník běhu na vrchol České spořitelny

Česká spořitelna je držitelem titulu Nejzdatnější firma České republiky pro rok 2013 a následující akce je jasným důkazem, že firemní sportovci týmu České spořitelny na vavřínech neusnuli.

V prostorách centrály uspořádala Česká spořitelna svatomartinské sportovní dostavení v podobě 1. ročníku běhu do schodů pod názvem "Na vrchol České spořitelny".

VZP zve děti na bruslení

20.11.2013 16:26

VZP zve děti na bruslení

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. podporuje všechny aktivity českých firem v oblasti zdravého pohybu a sportu a proto jsme rádi přijali spolupráci také na akci VZP, která pro děti připravila mikulášské bruslení zdarma. Zveme všechny rodiče i děti i jménme AFSZ a těšíme se na další akce VZP i dalších firem.

AFSZ partnerem konference o koučování s Timothy Gallweyem

AFSZ je partnerem konference o koučování s Timothy Gallweyem a srdečně Vás zveme na toto setkání, které bude plné propojení sportu, businessu a firemního managementu.

Mentální koučink a osobní rozvoj

Do oblasti firemního zdraví patří také zdravé sebevědomí manažerů a klíčových zaměstnanců. I zde sport a metodiky s ním spojené, např. mentální koučink, jsou velmi efektivní cestou osobního rozvoje. Tuto zkušenost potvrzuje i osobní kouč sportovců a manažerů Jiří Kastner www.kasty.cz

Miloš Škorpil fandí Gigatlonu

Miloš Škorpil, ultravytrvalec a velký popularizátor běhu je vnímán jako tuzemský běžecký guru. A zcela po právu. Je nepřehlédnutelný nejen svými výkony, ale i názorem:  "Závod si chci užít!“

Gigatlon – spojuje sportovce všech sportovních disciplín

Gigatlon – spojuje sportovce všech sportovních disciplín.

Gigatlon – dlouhý běh okořeněný o sílu a rychlost

Na mezinárodním veletrhu SPORT LIFE 2013 v Brně bude představen nový závod v České republice s názvem Gigatlon.

Na akce Gigatlonu jsme jako formu poděkování za jejich práci pozvali jako hosty hasiče a záchranáře.

Hradecký půlmaraton na křídlech Dobrého Anděla

Předešlé: http://www.ceskaasociace.cz/akce/dobry-andel-motivuje-nejen-k-behu

Půlmaraton v Hradci Králové měl svou premiéru a stejně tak já. Nastupoval jsem na svůj první půlmaraton s obavami, co to vlastně se mnou provede. Atmosféra závodu a přátelé kolem mi fandili a podporovali i v myšlence uběhnout půlmaraton v triku nadace Dobrý anděl a svým během vzdát úctu nadaci a lidem s ní spojenými.

Brněnský Gigatlon - Universalman 2013

Brno bude v sobotu 9.11.2013  místem konání závodu GIGATLON, který je založen na kombinaci síly, rychlosti a vytrvalosti.

V rámci mezinárodního veletrhu Sport life proběhne GIGATLON 2013 také jako pozvání na další GIGATLONY, které se uskuteční v ostatních městech České republiky.