Dobrý Anděl motivuje ( nejen ) k běhu

Osobní setkání s Andrejem Kiskou a myšlenka projektu Dobrý Anděl mne již více než před rokem motivovala stát se Dobrým Andělem a přesněji řečeno myslet pravidelně na druhé, kterým mohu i když jen trochu pomoci.

SENIOR CUP 2015 / SPORT 55+

02.10.2013 19:06

SENIOR CUP 2015 /  SPORT 55+

1.10.2013 byl mezinárodním dnem seniorů a právě v tento den se vedení Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. domluvilo s partnerskými organizacemi na zahájení příprav jedinečné sportovní akce v České republice pod názvem SENIOR CUP.

SENIOR CUP 2015 bude festival zdravého pohybu a sportu pro sportovce a sportovkyně 55+ .

Cílem akce je připravit atraktivní program, který účastníkům umožní užít si skvělý den ve sportovním prostředí, kde si budou moci zasoutěžit ve své oblíbené disciplíně, vyzkoušet si nové pohybové aktivity, sporty a poslechnout si přednášky odborníků na téma životosprávy a zdravého životního stylu v seniorském věku.

Firemní vánoční dárky - vánoce 2013

Plánujete vánoční firemní dárky, kterými uděláte radost zaměstnancům nebo klientům Vaší firmy?

Máme pro Vás originální tipy ze světa fiemního zdraví a firemního sportu.

FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky

Zástupci členských firem Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. na pozvání místopředsedy Evropského parlamentu Oldřich Vlasáka navštívili Evropský parlament ve Štrasburku.

Při této příležitosti byla podepsána zakládací listina a byl ustanoven FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky.

Pozvání pro CSR firmy a členy AFSZ do Štrasburku

Na půdě Evropského parlamentu bude 12.9.2013 slavnostně založen FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky v rámci podepsání zakládající listiny programu FIT4JOB.

AFSZ již více než dva roky pracuje na rozvoji firemních programů pro zdravý životní styl a podpoře firemních kultur FAIR PLAY BUSINESS. Toto stvrzení za přítomnosti členských firem AFSZ a místopředsedy Evropské parlamentu je symbolem naší nadnárodní aktivity a snahy dále zlepšovat dobré jméno firem podnikajích v České republice.

Termín je 11-12.9.2013. V případě Vašeho zájmu o účast pište na .

eBRÁNA pořádá GOLF&BIKE 2014

Členská firma Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. eBRÁNA pořádá GOLF&BIKE. Rádi předáváme pozvání.

eVito systém aktivního zdraví - speciální letní nabídka

eVito systém aktivního zdraví - speciální letní nabídka

Využijte speciální letní nabídku, ke koupi eVito systému aktivního zdraví získáte ZDARMA eVito 3D krokoměr SL a USB ANT+ adaptér pro přenos dat do počítače v hodnotě 1 950 Kč.

Brigáda - Administrativa pro Asociace firemních sportů, o.s.

Vzhledem k rychle se rozrůstající členské základně Asociace firemních sportů, o.s. a velkému zájmu o České sportovní firemní hry hledáme do našeho týmu nové členy.

Předání poháru VII. Českých sportovních firemních her 2013

Asociace firemních sportů a zdraví již po čtvrté předala pohár pro vítěze Českých sportovních firemních her společnosti Kooperativa, pojišťovna.

Čtvrtý titul získala společnost Kooperativa, pojišťovna na letních Českých sportovních firemních hrách 2013 ve Sportovním centru Nymburk.

Předání titulu NEJZDATNĚJŠÍ česká firma roku 2013

Asociace firemních sportů a zdraví každoročně předává titul nejzadtnější firmy České republiky.

Pro rok 2013 tento titul získala společnost Česká spořitelna a to především na základě úspěchu zaměstnanců České spořitelny na akci České sportovní firemní hry letní, zimní.