PARK GOLF TÚRA

28.08.2017 20:43

PARK GOLF TÚRA

Dvoudenní golfové soustředění si na severu Moravy užívá více než 50 členů golfového klubu Park Golf Hradec Králové.

Tradiční PARK GOLF TÚRA nabídla účastníkům a členům klubu Park Golfu i letos krásné hřiště po celé republice a dnes pokračovala turnajem na hřišti golfového klubu ROPICE.

Turnaje se zúčastnilo přesně 54 hráčů, kteří neváhali absolvovat cestu z Hradce Králové, aby si užili nejen nádherné hřiště, kde dnes přálo i krásné počasí, ale především skvělou atmosféru a setkání členů klubu.

To vše příjemně doplnili vložené soutěže, tombola a věcné ceny od partnerů klubu i túry samotné.

V  tombole bylo vylosováno a rozdáno řada cen, které udělaly radost těm účastníkům turnaje, kteří dne podali jistě také krásné výkony, jen jim score zrovna dnes nepřálo.

Ceny do soutěží a hlavními partnery klubu Park Golf, kterým tímto velmi děkujeme jsou:

Děkujeme také všem ostatním partnerům, kteří pomohli připravit opět skvělou atmosféru a profesionální zázemí dalším turnajům Park Golf túry.

Těším se na další turnaje, které věříme jsou i přípravou na souboj o Hradubický pohár, o který se utkají dvojice reprezentující město Hradec Králové nebo město Pardubice www.HradubickyPohar.cz  Zároveň se na turnaj můžete přihlásit i do soutěže firemních dvojic o firemní pohár 2017. To vše 22.9. na turnaji GOLFOVÝ MARATON 2017 www.GolfMarathon.cz , který se střídavě bude hrát na hřištích Lázně Bohdaneč a Park Golf Hradec Králové. Pro všechny členy klubů Park Golf Hradec Králové a GC Pardubice je na turnaj www.GolfMarathon.cz domluveno zvýhodněné startovné.

Těšíme se na setkání při všech dalších turnajích, které pro Vás připravuje golfový klub Park Golf ve spolupráci s organizačním týmem KastyEventy.