Poděkování do Brna

08.06.2015 08:18

Poděkování do Brna

České firemní hry ovládla Kooperativa, ale poděkování patří všem zúčastněným firmám.

Jménem všech účastníků a organizátorů bych chtěl také poděkovat hotelu Holiday Inn Brno za skvělé zázemí a paní ředitelce za velmi příjemné jednání. Hotel můžeme doporučit jak pro ubytování tak i pořádání firemních akcí. Pokud vydržel tři dny firemního sportu, vydrží vše ,-)  www.hibrno.cz

Hlavní partner akce 11. České firemní hry 2015 Veletrhy Brno, a.s. pomohl dát akci jedinečnou atmosféru a poděkování patří také vedení i celému areálu společnosti Veletrhy Brno, a.s., díky kterému si hodně účastníků akce odnese velmi silné zážitky.

Veletrhy Brno nabízejí skutečně jedinečnou atmosféru jak pro firemní akce tak i sportovní zápolení. Navíc díky skvělému zázemí jsme si mohli užít kombinaci sportovních výkonů a atraktivního večerního programu včetně živého koncertu. Ještě jednou děkujeme týmu a managementu společnoti Veletrhry Brno, a.s. a to především i za aktivní účast jejich týmu na akci 11. České firemní hry 2015. www.bvv.cz

Již pojedenácté se uskutečnili České firemní hry. Letní část proběhla v polovině května v Brně za účasti 232 sportovců z 13 firem. Kromě tradičních disciplín jako badminton, nohejbal či tenis, čekali na účastníky také adrenalinové zážitky v podobě závodu dračích lodí, Crazy Bubble fotbalu nebo náročného Universal Run.

Praha XX. května 2015 – Již jedenácté firemní hry uspořádala letos v Brně Asociace firemních sportu a zdraví. Letní část her se konala 15. a 16. května na brněnském Výstavišti a ve sportovních areálech Komety Brno a Clubu Classic. Na letní firemní hry 2015 dorazilo celkem 13 firem. Letošního ročníku se zúčastnilo 232 nadšených sportovců. Celkem 82 účastníků přihlásila společnost RedHat, vítězství ale nakonec vybojovali zástupci společnosti Kooperativa. Druhé místo patřilo právě týmu RedHat, třetí pak skončila loni vítězná Česká spořitelna. Letošní roční podpořili svou účastí také triatlonista Filip Ospalý, krasojezdkyně Nikol Frýbortová a cyklista Jan Hruška. O všechny zážitky se mohli účastníci podělit s přáteli pomocí speciální Instagram aplikace.

Na účastníky čekalo celkem 17 disciplín, tradiční disciplíny jako fotbal, beach volejbal, tenis či golfový víceboj doplnily i ty netradiční. Na sportovce čekal náročný Universal Run, který se stal tímto nejobsazenější disciplínou a navýšil tak počet letošních účastníků her. Desetikilometrový závod, během nějž na běžce čekalo dvacet dřepů, dvacet kliků kliky, dvacet „angličáků“ a 50m výpadů. V programu bylo také slaňování nejvyšší budovy BVV, a pohled ze čtyřicetimetrové výšky pod sebe dokázal spolehlivě zvednout hladinu adrenalinu, nebo adrenalinový kříženec mezi zorbingem a fotbalem Crazy Bubble fotbal, při němž jsou hráči ukryti v nafouknutých bublinách, a tak o kontakty a pády rozhodně není nouze. Právě tyto dvě netradiční disciplíny patřily společně s badmintonem a závodem dračích lodí k nejpopulárnějším. Součástí programu byl i charitativní Business Run, celorepublikový běžecký projekt, do kterého se mohou přihlásit jednotlivé firemní týmy i celé firmy ze všech krajů a míst České republiky.

Mezi účastníky byly kromě trojice vítězů také Linet, AFSZ, Brisk, SONY DADC, Moravskoslezské cukrovary, Porsche, Zdravotní pojištovna ministerstva vnitra ČR, Dupont, Veletrhy Brno a Averia. Právě Veletrhy Brno byly hlavním partnerem letošního ročníku letních Českých firemních her a část programu se také proto odehrávala na brněnském Výstavišti. Technologickým partnerem letošních letních firemních her byla společnost Yventech, mediálním partnerem pak časopis ICT Network News z vydavatelství Averia.

Více informací o akci najdete na www.ceskefiremnihry.cz