Pozvání pro CSR firmy a členy AFSZ do Štrasburku

28.08.2013 15:00

Pozvání pro CSR firmy a členy AFSZ do Štrasburku

Na půdě Evropského parlamentu bude 12.9.2013 slavnostně založen FAIR PLAY BUSINESS klub České republiky v rámci podepsání zakládající listiny programu FIT4JOB.

AFSZ již více než dva roky pracuje na rozvoji firemních programů pro zdravý životní styl a podpoře firemních kultur FAIR PLAY BUSINESS. Toto stvrzení za přítomnosti členských firem AFSZ a místopředsedy Evropské parlamentu je symbolem naší nadnárodní aktivity a snahy dále zlepšovat dobré jméno firem podnikajích v České republice.

Termín je 11-12.9.2013. V případě Vašeho zájmu o účast pište na .

Mgr. Jiří Kastner, MBA předseda představenstva Asociace firemních sportů a zdraví, o.s.

Dovoluji si Vás tímto pozvat na dvoudenní pracovní návštěvu Štrasburku, překrásného historického města ležícího na řekách RÝN a ILL, spojenou s prohlídkou sídel Evropského parlamentu a Evropského soudu pro lidská práva. V průběhu těchto prohlídek se dozvíte mnoho zajímavých informací o struktuře a činnosti obou institucí a v následné diskusi s europoslanci i informace o jejich práci v Evropském parlamentu.

Návštěva evropských institucí ve Štrasburku proběhne ve dnech 11. – 12. září 2013.

Těším se na setkání s Vámi na půdě Evropského parlamentu ve Štrasburku.  Se srdečným pozdravem   Ing. Oldřich  V l a s á k, místopředseda Evropského parlamentu.

V případě zájm o účast pište na