PROPOZICE - GOLF MARATHON 2018

24.04.2018 18:26

PROPOZICE - GOLF MARATHON 2018

4. ročník originálního golfového turnaje GOLF MARATHON 2018  se blíží (pátek 4.5.), proto jsme pro Vás připravili několik aktuálních a nejdůležitějších informací přímo k letošnímu ročníku. Další informace včetně přihlášky najdete přímo na www.GolfMarathon.cz

Golf Marathon se hraje systémem TeamGolf, tzn. dva hráči s jedním míčem se pravidelně střídají v tomto případě ve hře na 42 jamek s cílem, co možná nejnižšího počtu ran. Světový rekord je zatím ustanoven na 204 ran.

Běžci mají 42 km, golfisté 42 jamek!

Děkujeme všem za účast a prosíme o dodržení časového plánu turnaje a následujících propozic turnaje GOLF MARATHON 2018. V případě jakýchkoli dotazů, nejistot nebo speciálních přání Vám ráda poradí MÍŠA JIRKOVA, event manager, KastyEventy, + 420 732 507 287

Důležité tradice turnaje:

• každý hráč přiveze s úsměvem min. jednu lahev Prosecco (své oblíbené nebo doporučované)
  • na druhou 18ctku turnaje každá dvojice tipuje vlastní výsledek a dává vklad 100Kč/jamka. Za jamku prohranou = jiný než tipovaný výsledek, se 100 Kč stává darem pro nadační fondy
  • doporučované lehké boty klidně běžecké, (nejen,-) u žen jsou preferované sukénky, kraťasy, legíny a čím delší pod/nadkolenky tím lépe

Turnaj organizuje tým KASTY EVENTY, event manager MÍŠA JIRKOVA, + 420 732 507 287

www.KastyEventy.cz

Hlavní body časového programu turnaje GOLF MARATHON 2018:

Partnery a firmy, kteří mají domluvený propagační prostor na turnaji, prosíme o dodání materiálů během čtvrtka. Vozy/motorky k vystavení prosíme do 7:00. Děkujeme a těšíme se.

6:30 - 8:30 nafukování horkovzdušeného balónu a vzlety (dle počasí) - díky BALON.CZ

7:30 - 8:15 - akreditace hráčů

8:30 - úvodní a hlavní milé slovo před klubovnou

8:45 - charity tipovací soutěž na závod motokára versus buggy

8:55 - prezentace moto partnerů AUDI, ENERGICA, JAGUAR, KTM, LAND ROVER, MASERATI.

9:00 - odjezd/odchod na odpaliště

9:30 - start turnaje CANON - Gábina Koukalová vystřelí z balonu startovní ránu

Po dobu turnaje bude podáváno drobné občerstvení, vzhledem k délce turnaje a specifickým požadavkům hráčů doporučujeme všem býti samostatnými a nezávsilými vlastním pitným režimem a svačinou.

cca 12:00 - po první 18tce - polévka č.1

Po první 18tce turnaje každá dvojice tipuje vlastní výsledek na 18ctku druhou a dává vklad 100Kč/jamka. Za jamku prohranou = jiný než tipovaný výsledek, se 100 Kč stává darem pro nadační fondy.

17:00 předpokládaný závěr turnaje + polévka č.2

18:00 vyhlášení výsledků

20:00 - 22:00 společenský večer + autogramiáda Gábina + Petr Koukalovi

22:00 ..... volný večer

Sobota 5.5. čekání na ambasadora příštího ročníku ... ???? ...v sobotu se vrací z Nepálu

Důležité tradice turnaje:

• na druhou 18ctku turnaje každá dvojice tipuje vlastní výsledek a dává vklad 100Kč/jamka. Za jamku prohranou = jiný než tipovaný výsledek, se 100 Kč stává darem pro nadační fondy
  • doporučované lehké boty klidně běžecké, (nejen,-) u žen jsou preferované sukénky, kraťasy, legíny a čím delší pod/nadkolenky tím lépe

Důležité časy turnaje v pátek 4.5.

• 7:30 do 8:00 registrace na recepci klubu KASKÁDA

V ranních hodinách bude také možnost vystoupat nad hřiště v horkovzdušném balónu!

Děkujeme partnerům z www.Balon.cz

• 8:15 zahájení, pravidla turnaje, úvodní slovo a pozdrav ambasadorů, hymna
  • 9:00 start CANON = všechny flighty na odpalištích připravené k prvnímu odpalu
  • 18:00 zahájení vyhlašování výsledků
  • 19:00 autogramiáda knih Gábina Koukalová, Petr Koukal
  • po 21:00 spousta příjemného a diskuze o nových trendech v českém golfu a byznysu

Místní pravidla turnaje Golf Marathon 2018:

• kdokoli může být vyloučen za přednasranost či šíření nevhodného emočního smogu
  • během turnaje se nekouří
  • během turnaje je vítána optimistická nálada hraničící s pohodou
  • buggy či elektrovozíky smí užít jen ti s prokazatelný fyzickým či psychickým poškozením
  • hlavním cílem je udržovat úsměv na tváři a českou vlajku ve větru

Děkujeme všem golfovým klubům, které na turnaj GOLF MARATHON 2018 pozvali své členy a budou tak mít na turnaji své reprezentanty v přátelském klání o KLUBOVÝ POHÁR 2018.

Na turnaji budou mít své zástupce i reprezentanty v přátelské souboji o FIREMNÍ POHÁR také firmy z celé České republiky. Mezi tradiční účastníky a obhájce titulu a Firemního poháru patří společnosti AAA AUTO, GIST, Česká spořitelna a v letošním ročníku turnaje přivítáme nové řadu nových firemních týmu, kterým děkujeme a těšíme se například na Optimio, DataLife, Kaláb, Joto, MC Finance a další.

Více informací o turnaji a přihlášení najdete na www.GolfMarathon.cz

Golfovou výbavu včetně knihy pro přípravu psychiky si můžete doplnit v prodejně  www.golfprofi.cz

Máme radost, že k firmám a golfovým klubům se přidávají také studenti vysokých škol a univerzit, kteří v turnaji hájí barvy své školy i myšlenku propojení škol s úspěšnými firmami a golfem jako společenskou hrou vychovávvající k fair-play a přátelským vztahům. Letos do turnaje Golf Marathon 2018 své studenty pozvaly např. FIM UHK, VŠEM.

Oficiálním nápojem turnaje GOLF MARATHON je již tradičně PROSECCO a dovolte mi připomenout milou a stále pevnější tradici, že každý z účastníků turnaje včetně diváků a caddy přinesou do klubovny na turnaj svou oblíbenou lahev/krabici Prosecco k dalšímu sdílení s ostatními hráči. DĚKUJEME ZA DODRŽOVÁNÍ A UPEVŇOVÁNÍ TRADIC !

Po turnaji se odměníme zaslouženými dárky a především velmi příjemným večerem za přítomnosti Gábiny a Petra s přátelskou autogramiádou a povídáním si o knížkách i běžném životě.

Děkujeme všem mediálním partnerům, kteří o turnaji informují a věnovali mu tištěný nebo svůj online prostor. Pokud máte ještě možnost někdo prostřednictvím svého online prostoru nebo kontaktům pozvat účastníky na turnaj, budeme rádi a těšíme se i na média, která nás kontaktovala a domluvili si návštěvu přímo na turnaji (Rádio CITY, televize BTV aj.)

Zvláštní poděkování patří serveru TICHÉ ZPRÁVY, které jsou pro nás vstupem do světa, kda komunikovat neumíme (což bychom možná mělo dohnat) a díky nim můžeme na turnaj GOLF MARATHON 2018 pozvat i neslyšící

Více informací o turnaji a přihlášení najdete na www.GolfMarathon.cz

Děkujeme partnerům, kteří nám pomáhají vytvořit jedinečnou atmosféru turnaje a všem účastníkům dávají možnost být obklopení krásnými a fotogenickými. Zároveň děkujeme za každé další podněty, inspiraci a možnosti posouvat laťku a atraktivitu turnaje výše.

Díky partnerství s Autonova Brno nám budou opět tvořit krásnou kulisu (a občas i zvukovou) krásné stroje KTM a tentokrát i technologická/motorkářská novinka stroje značky ENERGICA.

I letos svou účastí podpoříte nadační fondy RUCE NA PRSA a STK PRO CHLAPY, zároveň budete mít možnost získat nebo si obnovit Certifikát instruktora prohmatu.

Za dokončení turnaje každý účastník dostane také Certifikát golfového vytrvalce / maratonce s potvrzením o počtu ran na 42 jamek.

Více informací o turnaji a přihlášení najdete na www.GolfMarathon.cz

Více informací o turnaji a přihlášení najdete na www.GolfMarathon.cz