Propozice VII. České sportovní firemní hry

Propozice VII. České sportovní firemní hry

DATUM:  17. – 19. 5. 2013

MÍSTO: Sportovní centrum Nymburk,  Golf Club Poděbrady

Účastníci minulých her: Alivictus, ABB, ALBI, Ardagh group, Albi, Brisk, Benteler, BMC, ČEZ, ČSOB, Cígler Software, České teplo, Dupont, Energetické opravny, eBRÁNA, Filkom, GECO, GFK, Gebrüder Weiss, GMC Software, Impress, Kooperativa, KONE, KPMG Česká republika,Lékárna.cz, Linet, L'Oréal, Medin, Metrostav, Magna Exteriors & Interiors Bohemia, Moravskoslezské cukrovary, Nowaco, Office Depot, OHL ŽS, Plaston, PwC, Plzeňská teplárenská, Sefira, SWISS, Škofin, Sony DADC, Škoda Auto, Šmídl, Top Advert, Thomas Krenn, Veletrhy Brno, VZP, Valeo a další.

Těšíme se také na nové členy Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. : Česká spořitelna, DLA Piper Prague,  Heineken, Rossmann, RPIC-ViP, Trexima, White&Case a další.

PROGRAM:

Pátek 17. 5. 2013

07:00 – 08:30 – Akreditace účastníků

09:00 – Start dopoledního sportovního programu -  Florbal, Golf, In-line, MTB, Nohejbal, Stolní tenis, Tenis, Volejbal

12:00 – 14:00 Oběd

14:00 – Start odpoledního sportovního programu - Dračí lodě, Lukostřelba, pokračující disciplíny z dopoledního programu

18:00 – 19:00 Večeře

19:00 – 00:03 ? Vyhlášení výsledků a společenský večer

Sobota 18. 5. 2013

07:00 – Start rybaření

07:00 – 09:00 - Snídaně

09:00 – Start dopoledního sportovního programu – atletika, badminton, malá kopaná, plavání, teambuilding games

12:00 – 14:00 Oběd

14:00 – Start odpoledního sportovního programu - Plážový volejbal, pétanque, šachy, pokračující disciplíny z dopoledního programu

18:00 – 19:00 - Večeře

19:00 – – 00:03 ?  Vyhlášení výsledků a společenský večer

PROPOZICE SPORTŮ - PÁTEK 17. 3. 2013

Stolní tenis - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy

Zápas se hraje na 2 vítězné sety, které končí po dosažení 11 bodů jedním z účastníků. Systém turnaje bude hrán ve skupinách s finálovým pavoukem.

Volejbal - 09:00

Turnaj smíšených šestičlenných týmů (v každém týmu musí být alespoň jedna žena, nebo 1 muž). Zápas končí po dvou vítězných setech do 25 bodů. Turnaj bude hrán systémem každý s každým.

Tenis - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy

Turnaj se hraje podle platných tenisových pravidel, skupinovým systémem s finálovým pavoukem.

Nohejbal - 09:00

Kategorie: společná

Turnaj se hraje ve dvojicích podle pravidel nohejbalu na 2 vízězné sety do 11 bodů. Skupinovým systémem s finálovým pavoukem.

Golf - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy

Golfový turnaj bude hrán systémem Stableford na hřišti o 18-ti jamkách.

Golf Club Poděbrady

Florbal - 09:00

Turnaj bude hrán podle platných pravidel florbalu s délkou zápasu 3x10 minut. Týmy hrají v počtu 5+1 s možností náhradníků. Turnaj bude hrán systémem každý s každým. Společná kategorie všem typům týmů.

Inline - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy do 40 let a Muži /Ženy nad 40 let

Závod se skládá ze dvou jízd na 300m a 600 m. Trať je připravena na rovné dráze systémem tam a zpět. Výsledné umístění je dáno součtem umístění z jednotlivých jízd.

Cyklostezka podél řeky Labe

MTB - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy do 40 let a Muži /Ženy nad 40 let

Závod je veden po lesních cestách na okruhu o délce 7 km. Trasa ženských kategorií se skládá ze 2 okruhů, trasa mužských kategorií ze 3 okruhů. Společný odjezd na trať ze Sportovního. centra Nymburk

Lesní cesty, obec Písty

Lukostřelba - 14:00

Kategorie: Muži/Ženy

Každý účastník bude mít možnost cvičných střel a následně střel soutěžních. Vítězí účastník s nevyšším součtem nastřílených bodů. Veškeré potřebné vybavení bude na místě k zapůjčení. Je možné využít vybavení vlastní.

Prostor pro lukostřelbu sportovního centra Nymburk

Dračí lodě - 14:00

Kategorie: společná

Závod dračích lodí bude na dráze o délce 200m.  Posádku tvoří maximálně 10 pádlujících a 1 bubeník (povinná pozice). Veškeré vybavení bude k zapůjčení na místě.

Labe podél Sportovního centra Nymburk

PROPOZICE SPORTŮ - SOBOTA 18. 5. 2013

Rybaření -7:00

Kategorie: společná

Závod probíhá do 12:00. Výsledné pořadí je určené pomocí součtu centimetrů délky všech úlovků. Je možné využít vlastní návnady, nebo návnady organizátora.

Pískovna Písty

Atletika- 09:00

Kategorie: Muži / Ženy do 40 let a Muži /Ženy nad 40 let

Soutěží se v atletickém víceboji, který se skládá z disciplín skok daleký, skok vysoký, vrh koulí, běh na 100 m a kros 1500 m. Celkové pořadí je určené součtem umístění v jednotlivých disciplínách

Atletický areál sportovního centra Nymburk + přilehlý park

Badminton - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy

Zápas je hrán podle pravidel badmintonu na 2 vítězné sety do 21 bodů. Turnaj bude připraven systémem každý s každým ve skupinách s následujícím finálovým pavoukem.

Malá kopaná - 09:00

Kategorie: společná

Zápasy budou hrány podle platných pravidel malé kopané na 2x15 minut.  Týmy hrají v počtu 4+1 s možnými náhradníky. Systém turnaje bude hrán každý s každým na hřiště pro malou kopanou s přírodní trávou ve Sportovním centru Nymburk

Plavání - 09:00

Kategorie: Muži / Ženy do 40 let a Muži /Ženy nad 40 let

Soutěží se v plaveckém dvojboji a to na tratích 100m prsa a 100m volně. Výsledné umístění je dáno součtem umístění v obou disciplínách.

Bazén v areálu Sportovního centra Nymburk

Teambuilding games ( Česká cesta )– 09:00

Kategorie: společná

Během dne soutěží 5-ti členné týmy v typických teambuildingových aktivitách.

Okolí sportovního centra Nymburk

Šachy - 14:00

Kategorie: společná

Partie jsou hrány podle platných šachových pravidel. Každý z hráčů má na partii čas 10 minut. Turnaj bude hrán systémem každý s každým.

Šachová místnost sportovního centra Nymburk

Plážový volejbal- 14:00

Kategorie: Muži/Ženy/Mix

Zápasy jsou hrány podle pravidel plážového volejbalu ve dvojicích na 2 vítězné sety do 21 bodů (třetí set je zkrácen do 15 bodů). Turnaj je hrán systémem skupinovým.

Kurty plážového volejbalu ve sportovním centru Nymburk

Petanque - 14:00

Turnaj je hrán ve dvojicích na čas 15 minut. Systém turnaje skupinový s finálovým pavoukem. Rozhoduje počet vítězství a následně poměr bodů.

Prostory pro petanque sportovního centra Nymburk

Organizátoři si vyhrazují právo na změnu programu a sportovních propozic.