Psychologie koučinku pro fotbalové trenéry brankářů

01.11.2014 16:55

Psychologie koučinku pro fotbalové trenéry brankářů

Dne 27.10.2014 se historicky poprvé v České republice uskutečnil oficiální seminář zaměřený na trénink fotbalových brankářů v mládeži. Bylo mi ctí a radostí být jako přednášející z pozice mentálního trenéra a osobního kouče sportovců u této zajímavé a svým zaměřením jedinečné akce,kterou pořádal Vojta Mareček a jeho Brankářská fotbalová škola (externí odkaz) (nové okno) .

Velmi rád jsem spolupracoval a osobně poznal osobnosti českého sportu, kteří na této akci vystoupili jako lektoři: Luděk Mikloško, světově uznávaný brankář a trenér brankářů se zkušenostmi z anglické Premier League.

Další lektoři akce:

Martin Ticháček, trenér brankářů působící ve Viktorii Plzeň, který patří mezi nejuznávanější trenéry mládežnických brankářů u nás.

Legenda hradecké kopané Karel Podhajský, který se v současnosti stará o výchovu brankářů v FC Hradec Králové.

O blok psychologické přípravy se postaral Jiří Kastner, osobní kouč a mentální trenér pracující s řadou profesionálních českých sportovců.  www.topguide.cz (externí odkaz) (nové okno)