SAFARI PIVOVAR - partner turnaje BEER GOLF

18.10.2018 14:48

SAFARI PIVOVAR - partner turnaje BEER GOLF

TURNAJ BEER GOLF podporuje:

• týmový a přátelský golf
  • přátelskou atmosféru při sportu
  • hrdost na české pivovarnictví
  • zdravotní prevenci
  • Ruce na prsa, STK pro chlapy

SAFARI PIVOVAR je jedním z hlavních partnerů turnaje BEER GOLF CHARITY. Jsme za to rádi, jak kvůli kvalitnímu pivu, které účastníkům chutná, ale i proto, že nás velmi baví skvělá a užitečná myšlenka pivovaru z každého vypitého piva věnovat 2 Kč na záchranu nosorožců.

Doporučujeme navštívit a ochutnat SAFARI GASTRO

Doporučujeme pro firemní akce všem našim firemním členům

Účastníci turnaje BEER GOLF CHARITY se k projektu na záchranu nosorožců symbolicky připojili svou hrou na jamce č.7, která měla vloženou soutěž "HAPPY RHINO". Za každou ránu nad par jamky věnovat 100 Kč. Řada účastníků projevilo jak své golfové kvality a nad par nezahráli žádnou nebo maximálně jednu ránu, ale projevili i dobré srdce a věnovali na nosorrožce více než ukládala pravidla. Za to jim děkujeme.

Děkujeme i SAFARI PIVOVARu, do kterého Vás všechny zveme a věřte, že ZOO Dvůr Králové toho nabízí opravdu hodně a nabídka stále roste. Krásná ZOO Dvůr Králové je už vyhlášeným a známým cílem pro rodinné i firemní akce. SAFARI PIVOVAR tuto atraktivitu ještě zvyšuje a jistě přiláká milovníky dobrého piva z celé České republiky.

O nabídku ZOO a SAFARI pivovaru je zájem firemních akcí, teambuildingů a firemních time-outů opravdu obrovský. Navíc letos v areálu navýšili jak kapacitu restaurace, tak konferenční prostory pro firemní akce.

Také nabídka různých doprovodných programů je v ZOO také africky krásná a bohatá. Pro více informací o možnostech firemních akcích, odborných workshopech a setkáních Vašeho firemního týmu Vám rádi nabídneme osobně. Pište na