SAMAK - nový člen AFSZ

14.11.2014 20:22

SAMAK - nový člen AFSZ

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. se rozšířila o nového člena Švehlík & Mikuláš advokáti s.r.o. Těšíme se na setkání s členy týmu SAMAK a bližší informace o této jedné z velmi úspěšných advokátních kanceláří najdete na www.samak.cz

Švehlík & Mikuláš advokáti s.r.o. :

Advokátní kancelář Švehlík & Mikuláš jsme založili v dubnu roku 2012.

Jsme přesvědčeni, že spojením advokátních praxí zlepšíme kvalitu a flexibilitu nabízených právních a advokátních služeb našim stávajícím i budoucím korporátním klientům.

Do společné praxe jsme přitom vložili své zkušenosti a znalosti, dva vhodně se doplňující týmy advokátních profesionálů a naši společnou posedlost poskytováním velmi kvalitních a sofistikovaných právních služeb s důrazem na efektivitu poskytovaných služeb a přitom s citem a porozuměním pro obchodní potřeby klientů.

V advokátní kanceláři Švehlík & Mikuláš proto spojujeme bohaté právní a obchodní zkušenosti našich profesionálů získané v mezinárodních a lokálních kancelářích působících v Praze i na českém právním trhu.

Díky této synergii jsme schopni uspokojit požadavky korporátních klientů na velmi vysoké úrovni. Těšíme se na setkání s dalšími členy AFSZ na hřištích sportovních i byznysových !.“

Švehlík & Mikuláš advokáti

Pokud i Vaše firma má zájem o členství v AFSZ, kontaktujte nás!

Podrobné informace o členství v AFSZ najdete ZDE !