SENIOR CUP 2015 / SPORT 55+

02.10.2013 19:06

SENIOR CUP 2015 /  SPORT 55+

1.10.2013 byl mezinárodním dnem seniorů a právě v tento den se vedení Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. domluvilo s partnerskými organizacemi na zahájení příprav jedinečné 5sportovní akce v České republice pod názvem SENIOR CUP.

SENIOR CUP 2015 nabídne sportovní program složený z klasických sportů a disiplín ale i různých alternativ cvičení jako je jóga, tha-chi apod. Celý aktivní program bude doplněn také souborem přednášek z oblasti pohybu, cvičení a výživy seniorů.

Pro organizátory je SENIOR CUP 2015 volným pokračováním velmi úspěšného projektu MAMINY CUP, který je určen pro těhotné a maminky s dětmi více na www.maminycup.cz

SENIOR CUP 2015 připraví pestrou paletu pohybových aktivit a přednášek určených pro účastníky 55+ . Tento festival sportu a zdravého pohybu pro cílovou skupinu 55+ má jasnou vizi ukázat prospěšnost zdravého pohybu v každém věku, motivovat seniory k aktivnímu pohybu a především připravit možnost vyzkoušet si nové aktivity a setkat se seniory stejné "sportovní krevní skupiny".