Spartan Race™ Výzva pro české firemní sportovce !!!

08.05.2013 08:46

Spartan Race™ Výzva pro české firemní sportovce !!!

Výzva pro české firemní sportovce !!!

Spartan Race™ je přední světový překážkový závod založen bývalými členy námořní pěchoty Velké Británie a fanoušky extrémních sportovních akcí. Závod byl založen v roce 2010 s jednoduchým cílem: vytvořit seriózní výzvu pro odhodlaných sportovce, kteří hledají alternativní vytrvalostní závod. Tento překážkový běh je určen k otestování své silové odolnosti, vytrvalosti, rychlosti a zručnosti. Naučí vás stát tváří v tvář nepřízni osudu. Abyste zdolali překážkový běh Spartan Race, budete muset v sobě najít i ten poslední kousek síly, důvtipu a inštiktu a využít ho ve svůj prospěch.

To ale ...Pochopíš až v cíli! Tak nečekejte na nikoho, nevymlouvejte se na nic, ale registrujte se již nyní!

Staň se součástí soutěže firemních týmů !

Asociace firemních sportů, o.s. je oficiálním partnerem Spartan Race™ !!!

Příští týden na akci VII. ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY 2013 můžete vyhrát startovné na Spartan Race™ zdarma !!! www.csfh.cz

Staň se součástí soutěže firemních týmů !

Asociace firemních sportů, o.s. je oficiálním partnerem Spartan Race™ !!!