SPORT LIFE 2014

13.11.2014 21:02

SPORT LIFE 2014

Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. se díky dlouhodobé spolupráci s členskou firmou Veletrhy Brno, a. s. již tradičně prezentovala na veletrhu SPORT LIFE 2014. Tentokrát jsme kromě výstavního stánku připravili pod vlajku AFSZ hned tři akce. které propagovaly zdravý životní styl a propojení sportu s firemním prostředím.

V pátek 7.11. proběhlo v rámci programu a přímo v budově společnosti Veletrhy Brno, a. s.Manažerské fórumwww.manazerskeforum.cz ), které účastníkům nabídlo v rámci programu nevšední zážitek a možnost vyzkoušet si "umění přijmout výzvu". Je na místě poznamenat, že 30 metrů dlouhé slanění administrativní budovy BVV všichni účastníci zvládli!

Zástupce členských firem AFSZ ( Linet, AlpinePro, Česká spořitelna, Modrá pyramida, SHERLOG eVITO, SONY DADC, Veletrhy Brno, a.s. ), účastníky Manažerského fóra a další hosty přišel osobně pozdravit generální ředitel Ing. Jiří Kuliš.  Tématem bylo také možnosti využití v České republice jedinečného areálu BVV pro firemní akce a kongresy, pro které nabízí výstaviště originální a velmi rozsáhle prostory společně s profesionálním zázemím a servisem. Viz http://www.bvv.cz/pronajmy/kongresy/

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem, kteří nám s prezentací AFSZ a realizací zmíněných akcí na veletrhu Sport Life pomohli a byli součástí úspěchu a skvělé atmosféry. Především týmu společnosti Veletrhy Brno, a.s. ,týmu spolenčosti KASTY, s.r.o. Parkgolf HK, a studentům z Masarykovy univerzity.