SUNDISK organizačním partnerem akce České firemní hry a členem AFSZ

03.02.2014 11:40

SUNDISK organizačním partnerem akce České firemní hry a členem AFSZ

Eventová agentura SUNDISK s.r.o.  se přidala mezi firmy AFSZ www.afsz.cz , které organizují a podporují rozvoj firemního sportu v ČR. Dlouholeté zkušenosti týmu SUNDISKu z organizace firemních  a sportovních akcí budou novým zdrojem pro posílení managementu a technické přípravy akce České firemní hry.

SUNDISK je sídlem regionální společností a proto i znalost domácího prostředí jistě pomůže pro kvalitní přípravu a realizaci akce České firemní hry, které se letos poprvé uskuteční v Liberci.

SUNDISK je rodinnou firmou fungující od roku 2004 a věříme, že  i do rodiny firemních sportovců přinese  další energii pro naše společné firemní akce. Více informací na  http://www.sundisk.cz/

"Těšíme se, že SUNDISK rozsvítí České firemní hry, které budou nově rozděleny na

páteční TEAMBUILDING GAMES a SPORT GAMES." říká za AFSZ Jiří Kastner.

Akce České firemní hry v letošním roce rozšiřují svůj program a společně s důrazem na zdravý pohyb a životní styl bude ještě více prostoru věnováno týmovým soutěžím. Na základě zkušeností z členských firem AFSZ chceme tak nabídnout účastníkům skvělou atmosféru a novou motivaci pro jejich vlastní interní programy nebo akce v oblasti teambuildingu a interního marketingu.

Program akce 9.České firemní hry 2014 bude mít dvě části v pátek TEAMBUILDING GAMES a v sobotu SPORT GAMES. Protože chceme účastníkům nabídnout to nejlepší zázemí, servis a především atraktivní akci spojili jsme se s agenturou SUNDISK, s.r.o., která má skvělé reference a v liberecké lokalitě je doslova doma.

Na budoucí spolupráci s týmem SUNDISK, s.r.o. se těšíme a už na letošních firemních hrách se s členy jejich týmu budete moci setkat viz www.csfh.cz

V případě zájmu o účast na akci ČESKÉ FIREMNÍ HRY nás kontaktujte.