Svět průmyslu partnerem akce 13. České firemní hry 2016

21.09.2016 06:56

Svět průmyslu partnerem akce 13. České firemní hry 2016

Smart Connections s.r.o. je významným vydavatelem odborného tisku v České republice a na Slovensku se stále posilující rolí na poli online médií. Tituly vydavatelství Smart Connections  se vyznačují profesionálním zpracováním, exkluzivními rozhovory s top  manažery průmyslových firem, fundovanými analýzami a nejvyšší kvalitou tisku. Mezi čtenáře patří majitelé firem a zástupci top managementu převážně z oblasti energetiky, strojírenství a stavebního průmyslu.

SVĚT PRŮMYSLU - Časopis pro lídry v oblasti průmyslu

Svět Průmyslu je dvouměsíčník vydávaný společností Smart Connections s.r.o.

Je předním průmyslovým časopisem vydávaným v tištěné a digitální verzi.

Svět Průmyslu se zaměřuje na informace o všech tématech, která zajímají vedoucí pracovníky a profesionály v energetickém průmyslu, strojírenství, stavebnictví, chemickém průmyslu a mnoha dalších odvětvích. Profilové články se zaměřují na moderní koncepce, technologie a praxi. V každém vydání najdete narůstající kolekci individuálních rozhovorů s nositeli nejzvučnějších jmen.

"Pro České firemní hry, kterých se zúčastní firmy z celé České republiky všech odvětví a velikostí je partnerská spolupráce s časopisem Svět průmyslu a společností Smart Connections s.r.o.  jednak velmi prestižní záležitostí, díky osobnímu přístupu  příjemnou zkušeností a v neposlední řadě branou mezi nejúspěšnější firmy českého průmyslu. " , doplňuje Mgr. Jiří Kastner, MBA - zakladatel akce České firemní hry www.CeskeFiremniHry.cz

V případě Vašeho zájmu o spolupráci s vydavatelem Smart Connections s.r.o. nebo přímo časopisem Svět průmyslu doporučujeme přímý kontakt na http://www.svetprumyslu.cz/kontakt/