Trend Event představil ČESKÉ FIREMNÍ HRY 2015

14.10.2014 15:45

Trend Event představil ČESKÉ FIREMNÍ HRY 2015

Na tradiční konferenci TREND EVENT, kde se prezentují novinky a především nejzajímavější formy firemních eventů měly svůj samostatný blok ČESKÉ FIREMNÍ HRY.

Předseda představenstva pořádající organizace ASOCIACE FIREMNÍCH SPORTŮ A ZDRAVÍ Mgr. Jiří Kastner,MBA prezentoval účastníkům konference TREND EVENT jak činnost samotné AFSZ (www.afsz.cz) tak především novinky a připravovaný program největšího setkání firemních týmů České firemní hry, které se odehrají v roce 2015 ve Vysokých Tatrách.

Bude se jednat tedy o jedinečné propojení českých a slovenských firem v rámci jedné akce a to 20.-22.3.2015. Více informací o akci České firemní hry najdete na www.ceskefiremnihry.cz

Na konferenci TREND EVENT se společně s programem akce ČESKÉ FIREMNÍ HRY prezentoval také jeden z profesních partnerů, se kterým AFSZ spolupracuje při přípravě eventů FIREMNÍ DEN ZDRAVÍ. Centrum CELÝ ČLOVĚK zastupovala na akci Klára Kolářová, které i touto cestou děkujeme za skvělé a trpělivé "přeměření" nekončící řadu zájemců o její služby.

Těší nás velký zájem o zdraví jako téma firemních eventů a těšíme se na setkání s firemními týmy na akci ČESKÉ FIREMNÍ HRY www.ceskefiremnihry.cz

Bylo nám ctí a radostí prezentovat také spolupráci AFSZNadace Petra Koukala .

Děkujeme organizátorům akce TREND EVENT ze společnosti RAIN.CZ a budeme se těšit na dalších akcích, třeba i ve Vysokých Tatrách!