TRENDY BUSINESS 2018

18.11.2017 01:41

TRENDY BUSINESS je celoroční projekt vyhledávání a prezentace firem, které v České republice určují nové trendy ve vybraných kategoriích.

Projekt každým rokem vrcholí odbornou konferencí právě o aktuálních trendech firemního managementu a byznysu v České republice. Cílem projektu je analyzovat a současně zviditelnit firmy, které určovaly a především, které aktuálně určují v ČR TRENDY BUSINESSu!

Firmy, které splní vstupní podmínky a odbornou porotou budou schváleny, mohou být zařazeny do kategorií:

• TRENDY FIRMA
  • TRENDY PRODUKT
  • TRENDY OFFICE
  • TRENDY ZAMĚSTNAVATEL
  • TRENDY WEB

Pokud patříte také mezi TRENDY FIRMY a chcete se přidat k dalším určovatelům BUSINESS TRENDŮ, pište na  , rádi Vás přijmeme do skupiny firem, které chtějí tvořit a měnit TRENDY BUSINESSu v České republice.

TERMÍN KONFERENCE: 22.11.2018

MÍSTO KONÁNÍ: UNIVERZITA HRADEC KRÁLOVÉ (FIM UHK)

Anotace konference
evoluce byznysu a firemního managementu ( významné epochy historie byznysu, managementu a co jsme schopni předpovědět )
- jaké trendy byznysu a firemního managementu je škoda, že jsme zapomněli a měly by být připomenuty
- jaké aktivity firemního managementu budou v budoucnu konkurenční výhodou
- odborná diskuze o originalitě  a umění firem trendy následovat nebo je vytvářet
Společně s odbornou konferencí vyhlašujeme také anketu, jejíž výsledky na konferenci představíme a odborníky poprosíme o jejich komentář a vlastní názor.
Výsledky ankety  je možno vnímat jako žebříček českých firem, jak jsou v myslích odborné i široké veřejnosti vnímány a považovány za trendy firmy.

KATEGORIE  A CELOROČNÍ PREZENTACE ZÚČASTNĚNÝCH TRENDY FIREM:
  • TRENDY FIRMA - která firma působící v ČR svým fungováním nejvíce určuje či ovlivňuje podle Vás správným směrem trend českého byznysu do budoucna
  • TRENDY ZAMĚSTNAVATEL - jaká firma Vás napadne jako první, pro kterou byste chtěli pracovat s vizí do budoucna, protože ji považujete za trendy a v současnosti i do budoucna za atraktivní?
  • TRENDY MARKETING - jaká firma jde podle Vás novým směrem v oblasti marketingu a má například reklamu, která si našla vlastní styl a odlišný způsob jak zaujmout?
  • TRENDY PRODUKT - který produkt vznikající na území ČR považujete aktuálně za trendy a možnou chloubu pro naši republiku i do budoucna.
  • TRENDY OFFICE - znáte firmu, která svými prostory vystupuje z řady běžného a určuje nové trendy pracovního prostředí pro zaměstnance nebo své klienty?
  • TRENDY WEB - hledáme online firemní prezentace, které se vymykají svým pojetím, grafikou, funkcemi běžným současným trendům

Sbíráme tipy na firmy, které je možno označit za trendy, které určují svou aktivitou současné i budoucí trendy českého byznysu. Znáte takovou? Pošlete nám, prosím, o ní informace.

Rádi je oslovíme a pozveme do seznamu trendy firem České republiky,

HLAVNÍ HOSTÉ KONFERENCE, KTEŘÍ SE PODĚLÍ O VLASTNÍ NÁZOR NA AKTUÁLNÍ TRENDY V ČESKÉ BYZNYSE A FIREMNÍM MANAGEMENTU I JEHO DALŠÍ VÝVOJ:

• Helena Čacká, generální ředitelky Centrálního depozitáře cenných papírů.
  • Milan Zelený,  česko-americký ekonom, obor produktivita práce, teorie řízení.
  • Jiří Kastner, mentor psychologie a efektivity výkonu ve firemním managementu.
Po skončení přednášek a prezentace výsledků žebříčku a jednotlivých kategoríí ankety TRENDY BUSINES na půdě FIM Univerzity Hradec Králové se hosté se zástupci firem a partnery konference přesunou k odobrné diskuzi i příjemné debatě do krásného prostředi PETROF GALLERY. Společnost PETROF je jedním z hlavních partnerů celé konference a věříme, že se i právě společnost PETROF z Hradce Králové dostane vysoko mezi firmy České republiky, které podle studentů, odborné i široké veřejnosti určují současné i budoucí TRENDY BUSINESS v ČR.
Pravidla a podmínky zařazení do žebříčku TRENDY BUSINESS najdete zde.