UniversalMan.cz vyrostl na Universal Czech

27.07.2017 00:04

UniversalMan.cz vyrostl na Universal Czech

Máme radost, dne 19.6.2017 bylo konečně ukončen soudní spor, který vyvolal R. Štumpa tím, že napadl v roce 2014 náš projekt, který od roku 2012 fungoval pod názvem Universalman.cz

Symbolicky soud ukončil jednání 19.6. 5 minut po dvanácté, protože od začátku byl spor z našeho pohledu zcela zbytečnou komplikací jinak velmi úspěšného projektu Universal Czech.

Vrchní soud definitivně ukončil snahy pana Štumpy smírem, což je jistě dobrou zprávou i pro všechny další organizátory akcí, které by chtěl někdo podobným způsobem poškozovat a znepříjemńovat organizaci akcí soudními tahanicemi.

Aktuální informace o akci najdete na www.UniversalCzech.cz

Částka 23 720 Kč, které nás tento spor stál za 3 roky u soudů, jsme si vyhodnotili jako přijatelnou cenu za možnost se opět plně soustředit na práci a další rozvoj našich projektů včetně akce UNIVERSAL CZECH.

Aktuální informace o akci najdete na www.UniversalCzech.cz

Velmi oceňujeme korektnost a trpělivost Vrchního soudu, který celé líčení ukončil návrhem, abychom se raději setkávali a soupeřili na sportovním poli než v soudních síních.

Nikdo z našeho organizačního týmu nemá problém s uveřejněním prohlášení, na kterém si v rámci domluveného smíru R. Štumpa zarputile trval.K prohlášení připojujeme všem případně zmateným účastníkům, kteří byli podle slov R. Štumpy minimálně dva, oba názvy akcí vedle sebe, abychom definitivně preventovali případnou záměnu.

Akce R.Štumpy se jmenuje a je registrována jako "Universal Sportsman 100 boj všeboj"

Naše akce se jmenuje Universal Czech ! ,-)  (dříve Universalman.cz)

Tato stránka a doména je tedy posledním místem, kde jsme použili Universalman.cz a od teď už jen a pouze UNIVERSAL CZECH

Aktuální informace o akci najdete na www.UniversalCzech.cz