Výborné proti stresu !

02.08.2014 21:41

Výborné proti stresu !

Přátelé  firemní sportovci, máme pro vás tip proti našemu společnému "soupeři".

Často se pohybujeme v prostředí, kdy stres je nám bližší, než bychom si přáli a proto s vámi rádi sdílíme tip na zdatného pomocníka.

Stres má prsty doslova ve všem a proto, HypnoX Stress Pro dobrý den je jeden z nejdůležitějších produktů od Barny´s. Proč? Protože to je zřejmě nejúčinnější přírodní produkt všech dob proti stresu, tedy kořenu všech nemocí. Stres má prsty doslova ve všem a přesto, že sám osobě není nemocí a nemá tedy diagnózu a lékaři ho tedy v podstatě neléčí, způsobuje v organismu doslova spoušť.

Lidé stres buďto podceňují a nebo pokud ho nezvládají, domnívají se, že potřebují tzv. "prášky na hlavu", protože ho chybně zaměňují s depresivními stavy. Stres je však všude kolem nás od rána do večera a čím dál víc, protože na nás útočí více špatné zprávy, ulice jsou více a více ucpané a ani sluníčko nesvítí každý den. Platíme tak daň moderní době tím, že jsme vystaveni čím dál vyšší dávce stresu, který v celém těle mění biologickou funkčnost jednotlivých buněk, snižuje imunitu organismu, způsobuje únavu a narušuje funkci jednotlivých orgánů. Stojí tedy přímo na samém počátku jednotlivých diagnóz, kterým se později lékaři musí věnovat.

Jak jsme předeslali na začátku, stres má prsty doslova ve všem a HypnoX StressPro, to je patentovaný přírodní přípravek, jehož účinná látka získala bronzovou medaili na mezinárodní konferenci v Paříži (HIE, 2004). Navíc je doplněn o vitamin C pro podporu normální psychické činnosti. HypnoX Stress Pro dobrý den je bez vedlejších účinků, nezpůsobuje návyk ani ospalost - jen vyšší koncentraci a vyšší odolnost proti každodennímu stresu.

Doporučujeme - kliněte si na eshop a dejte se  do pohody .-)