Vyzkoušejte novou technologii Twist Face - Hammerhead od TaylorMade

19.03.2018 19:57

Vyzkoušejte novou technologii Twist Face - Hammerhead od TaylorMade

Na jednom z odpališť turnaje Golf Marathon si budete moci vyzkoušet a zasoutěžit o ceny od GOLFPROFI. Driver TaylorMade - Twist Face je naprostá novinka, která slibuje trefu do středu fairwaye. Potvrzeno i Rory McIlroyem!  Více o turnaji Golf Marathon 2018 najdete zde!

Tiger Woods se letos vrátí na PGA Tour a zdá se být více než jisté, že při své premiéře v roce 2018 bude mít v bagu jednu technologickou novinku. Na Farmers Insurance Open by měl hrát s novým driverem od TaylorMade s technologií Twist Face. Woods na svých sociálních sítích zveřejnil video, kde vysvětlil, jak intenzivně testoval nové drivery od TaylorMade s označením M3 a M4 i to jak je s touto novou peckou spokojen!

Tento driver-zázrak si můžete již nyní prohlídnout na prodejnách GOLFPROFI.

A kdy jindy jsou ceny výhodnější než právě teď! Takže pořiďte si pořádné technologi u profíků a těšíme se na pořádnou golfovou zábavu na turnaji www.GolfMarathon.cz

Více informací o driveru TaylorMade Twist Face :

• Technologie Twist Face Vám poskytne přesné, dlouhé rány přímo doprostřed fairwaye.
  • Twist Face představuje nové revoluční zakřivení úderové plochy, které je navrženo tak, aby minimalizovalo spin a podporovalo maximální odpouštění při nepřesně trefených úderech.
  • Technologie Hammerhead Slot vytváří masivní sweet spot a posouvá limit rychlosti míčku k vytvoření maximální vzdálenosti a odpouštění po celé úderové ploše.
  • Pevný a výbušný zvuk s vyjímečným pocitem.